דווקא עכשיו אחרי 9 וחצי שנים אצלה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/08/2019 | 10:07 | מאת: מכל

אתמול....הייתי אצל הוריי..הכחשה. שתיקה. מסקנה: אני ילדה מפונקת שרצתה חיבוק.....ועוד אמא אמרה את לא אוהבת אותי רק הנכדים....אמרתי שהיא רוצה לראות אותם לא אותי..לא הכחישה. לא מבינה למה פותחת דברים לפני שאנחנו נפרדות.. היא כל הזמן דחפה אותי ולא היה לי אומץ...ועכשיו? טפשות.

22/08/2019 | 11:02 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי זה לא העיתוי..זה כבר ישב שם וחיכה ... ואתמול בביקור עלה.. כואב שהיא עדיין מכחישה אל תקחי ללב גם זה יעבור .. ואולי את כן צריכה פעם אחת ולתמיד כן לדבר עם אמא שלך ולהסביר..למה את תמיד חושבת שהיא אוהבת רק את הנכדים ולא גם אותה אולי יפתח צוהר שיתן לכן מקום להגיג כל מה שלא העזת עד היןם.. מה את אומרת ?? איתך מחזקת אותך

22/08/2019 | 13:31 | מאת: מכל

תודה. העיתוי כן נראה לי קשור... לא יודעת..

23/08/2019 | 00:18 | מאת: מתמודדת

מיכלי מותק!! כואב. דווקא מאוד ברור למה דברים צפים ועולים.. סיום הוא דבר מפחיד.. במיוחד טיפול.. והרי ברור שיהיו עוד דברים פתוחים.. והחיים עוד מאתגרים הרבה.. טיפול הוא מתנה עבורינו.. וכל מה שאנו יכולים לקבל במהלכו זה נכס. יש דברים שנוגעים והם מעובדים המיטב. ויש שהנגיעה בהם מציפה דברים יותר כואבים.. ויש שהטיפול בהם מעלה לשלב הבא... ועוד ועוד.. את שואלת למה דווקא עכשיו.. אין כל כך תשובה.. א י מניחה שזה השילוב בין מה שחטולית אמרה "שזה היה שם.. חיכה.." לבין העיתוי שגם את מבינה... סיום.. זה מפחיד.. רוצה לנער אותנו ולומר רגעעעעעע יש עוד דברים.. צריך עוד לדבר.. להספיק.. לסגור.. סיום זה גלים.. לפעמים זה יהיה סוער ומטלטל.. לפעמים יותר שלם. יותר רגוע. תקשיבי לכל מה שעובר עלייך בתהליך זה.. החל מהבעל.. שלא היה שותף.. ולא מבין למה את רגישה כל כך.. ממשיך עם הבן שנפגש עם נפגעת ואיך את מגיבה לזה כאמא אם בכלל ואיך..ומה.. בכתיבת היומן של תהליך הפרידה.. ההיזכרות בחיבוקים בהקשבה.. ביד על כתף.. מחשבות על מתנה המסמלת את התהליך.... וכעת עם צורך באמא מחבקת ואוהבת.. א.ו.ת.ך! תקשיבי לזה... אלו הגלים... גלים שמגיעים דווקא עכשיו.. דווקא כשיש בך רצון לדבר על זה.. תחושות שזה עוד לא ממש נגמר.. רצון אולי שימשיך .. גם אם הגעת להשלמה שהפסקה זה מה שהכי נכון... ולאחר תקופות בהם הרגשת יכולת לדחות את הטיפול... כן כן.. אבל הפעם הגלים לא יהיו גבוהים כל כך ומאיימים.. הפעם יש באמתחתך ארגז כלים. וגם אם צריך.. בטוחה שאפשר למתוח את הפרידה מעל 10 מפגשים אחרונים... רק מחבקת. את הילדה שצריכה חיבוק מאמא. אותך שנתקלת בהכחשה לרגשותייך אלו. אוהבת, מתמודדת

23/08/2019 | 09:28 | מאת: מכל

וואו מתמודדת.. איזו קשובה שאת לכל מה שעובר עליי... את צודקת כל כך. אתמודד עם הכל! הפעם מרגישה שהכח בידיי. יותר מפעם שהרגשתי שהיא זו שמחזיקה והיא הגב שלי...היום זאת אני! לא יאמן. ולא פשוט. תודה❤ ובאשר לשם. מבינה אותך. זאת קבוצה עם כל מה שהיא מביאה. ולכן כשיתאים 😍

23/08/2019 | 17:07 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מקסימה שאת !! מכבדת ומעריכה כל משפט שאמרת..וכל מה שאת בכלל מביאה לכאן.. שאפו גדול חיבוק עדין ורך עד אלייך אהובה שבת שלום חטולית

25/08/2019 | 01:21 | מאת: מתמודדת

באהבה גדולה! יודעת שיש בך כוח.. אולי בהתחלה זה יתערער כי את עוזבת תמיכה.. אמון. ביטחון ומקום שרק שלך.. וזה לא קל.. אבל את תמצאי את הכוחות. הם בך. שבוע טוב יקירה חיבוק ממני..

25/08/2019 | 01:23 | מאת: מתמודדת

מחמם את הלב.. חיבוק בחזרה עם המון אהבה.. שבוע טוב מתמודדת