יום עמוס. אבל רוצה לכתוב לכן. ולהזמין אותך מתמודדת.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/08/2019 | 19:45 | מאת: מכל

קודם כל חטולית הסבירה שהכל בסדר וכולן ממש עזרו לי שם! והבינו. שנית מזמינה אותך מתמודדת לבוא גם. פורום פסיכולוגיה קלינית, פה בדוקטורס. תרשמי בשם מתמודדת שנזהה... תקבלי תמיכה רחבה ויותר ותוכלי לקבל גם עזרה מאודי הפסיכולוג שעונה שם... אשמח אם תצטרפי❤

22/08/2019 | 09:39 | מאת: חטוליתוש

תודה על הכותרת שפתחת לי אצל אודי ריגשת אותי יום מקסים חטולית

22/08/2019 | 09:42 | מאת: חטוליתוש

וכמו שכבר ראית גם לכותרת הזו לא הגיבו.. אומר דרשייני....לא ,?

22/08/2019 | 10:03 | מאת: מכל

אולי עוד יגיבו...בכל מקרה למטה אביב ענתה לך. תסתכלי❤

22/08/2019 | 10:55 | מאת: חטוליתוש

כן מתחת לכותרת ראיתי תודה

23/08/2019 | 00:00 | מאת: מתמודדת

מיכלי נשמה יקרה את. מודה לך על ההזמנה.. נראה לי יהיה קשה לי כרגע כי אצפה לתגובה של אודי או לפעמים אתן כותבות שעוד לא עלה מה שרשמתן.. נראה לי קשה לחוות משהו ולא לפרוק אותו בזמן כי יכולים לקרא כל כך הרבה דברים עד שזה יעלה.. לא יודעת איך זה בדיוק הולך שם.. אבל גם פה אני מזגזגת לפעמים לפי כוחותיי.. אז להיכנס לעוד משהו... וגם עניין הקבוצה שמדובר שם לא כל כך הבנתי מה אבל הרגיש הרבה כעס.. עזיבה.. ריב.. לא הייתי רוצה לחוות זאת. הרי כולנו יחד תחת כותרת "נפגעות.." ... למה להוסיף קושי... ולהעכיר את האווירה.. אני הייתי רוצה לקבל מהמקום שאני פורקת ולא להרגיש שפגעתי חלילה או נפגעתי ממילים דוקרות או שלא הובנתי וכד... אולי זה לא כך שם. אבל זה מה שהיה כשחזרתי.. אם כי עדיין הצעתן לי להיכנס.. והיו שם כינויים מוכרים שממש רציתי לחבק.. כי הן היו פה בעבר.. אבל ראיתי שאיני עומדת בקצב.. והעדפתי לבינתים את האינטימיות פה.. בכל אופן, אולי אעשה זאת כשארגיש יכולת. תודה על ההצעה. ו.. אם אכנס מניחה שתדעי.. 😘💕 אוהבת אותך מתמודדת

23/08/2019 | 00:01 | מאת: מתמודדת

אוהבת אותך בוחרת מובחרת שלי... חיבוק עד אלייך... 💗