לא להאמין!!! אני כל כך הרבה זמן איתה ועושה את זה כל פעם מחדש....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/08/2019 | 17:10 | מאת: מיכל

המטפלת באה עם כאב גב רציני..מסכנה, סובלת מזה המון. אז שיניתי שיחה. על משהו אחר כזה. אולי פחות דחוף. מעניין שזה קורה לי תמיד. כבר היו שיחות על זה. שלא אדאג לה ושהיא יכולה להתמודד וכו' מוזר נכון??

13/08/2019 | 19:06 | מאת: חטוליתוש

לא מתוקה בכלל לא מוזר כנראה שהיא כבר יודעת מה קורה לה ואת יודעת אייך היא סובלת באמת מסכנה היא תסתדר ככה או אחרת ואת באמת אל תדאגי כי גם אם כן מה כבר תוכלי לעשות...לעזור ??

14/08/2019 | 08:26 | מאת: מתמודדת

מיכלי, אהבתי את התגובה של חטולית. כרגע את המפגשים סיכום.. אל תתבלבלי. גם אם את מרגישה מבפנים שאת צריכה להיות בשבילה . או שאת מכירה זאת ממשך הטיפול שהיו שלבים בהם יותר חמלת והבנת אותה. זה תפקידה. וחוץ מלהיות אמפתית. אין לך הרבה מה לעשות עם זה... מבינה את הבילבול.. את הרצון להיות עבורה.. את מצב הסיכום שאת צריכה לראות את עצמך ולסגור פינות ....... תהיי חזקה. חיבוק!! מתמודדת

14/08/2019 | 11:39 | מאת: מכל

תודה בנות יקרות, מכירה שכשמישהוא לא רק היא, זקוק למשהו אני לא אדבר עליי. אז זה קרה לי. היא כאן בשבילי אבל הבנתי שאולי זה בסדר גם להיות אנושית כלפיה..למרות שהתפקידים לפעמים מתבלבלים לי.

14/08/2019 | 16:55 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי לא ראיתי שאת מבולבלת דווקא את בסדר גמור מותר לחשוב שמישהי זקוק לעזרה ...רק אנושי יםה שלי וכן היא כאן בשבילך ואת גם רוצה להיות...לא מבלבל..בסדר גמור את נהדרת באמת שכן 💞💞💞

14/08/2019 | 17:22 | מאת: מכל

תודה. מקסימה שהקדשת לי זמן והבנה. את נהדרת! 😍

14/08/2019 | 17:31 | מאת: חטוליתוש

בכייף ותמיד אומרת גם בהמון אהבה