נגיעות ....נגיעות...ועוד נגיעות...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/08/2019 | 11:02 | מאת: חטוליתוש

כותבת לך כאן את מה שכתבתי שם נגיעות... גדולות... קטנות... פצפונות.... ענקיות ואין מנוח מהן... מחוץ לבית... במסגרת הקרובה.. הן כל הזמן שם... וכן..דובר בטיפול.. וממשיך להיות מדובר בטיפול... כואבות מאוד כל הנגיעות.. כואבין לא רק גופני...אלה גם נפשי כי הן לא מפסיקות.. צועקת אותן בתוך הנשמה כי אצל דתיים לא מקובל משהו אחר.. אסור בתחלית האיסור... צועקת אותן באילמות מוחלטת... כבר מאוחר מידי לשנות דברים עכשיו.. גם במסגרת חיצונית לא מקבלת סיוע... כי זה " סתם שטויות " לא באמת רציני... ומנהל הפורום אמר...הייי זה בכלל לא שטויות.. אנחנו יודעות שאלה לא שטויות שאלה הם הקווים שתמיד נחצים לרעתנו.. מקווה שלא תקבלי קשה את מה שכתבתי כי לא רוצה שתרגישי רע.. אוהבת אותך

13/08/2019 | 14:15 | מאת: מיכל

חטולית ומתמודדת יקרות, אנחנו לא סתם כאן. עם הכותרת הזאת. זה פגע ופוגע בנו. לומדים לחיות עם הכאב, הקושי ואז לאט לאט הכאב נהיה כהה יותר, עמום ויותר קל. מנסיון. קראתי אתכן למטה..משתדלים לכבד כמה שאפשר. תודה וחיבוק

13/08/2019 | 14:16 | מאת: מתמודדת

חטוליתי תודה על השיתוף... כואב.. לשמוע שאת נוגעת לא נוגעת. צועקת אך לא נשמעת. ואת הכאב אף אחד לא מעלה על הדעת... הגוף הנפש שבורים. ואת מנסה לאחות את החלקים... של אז של עכשיו.. כל הזמן סביב קורים. חלקם סגורים מטופלים. אחרים עוד לא מעובדים. צצים פתאום ומאוד הם מכאיבים... חיבוק אהובה לכל הכאב הזה.. שמתחילים טיפול בעצם מאפשרים לכאב לדבר אבל תוחמים אותו לזמן אבל מרגע שצף הוא כואב מאוד ולא תמיד נשלט... והזמן קבוע. רק בטיפול.. זה ידוע. הרי איך ומי יבין? מי יתמוך מי יקשיב? שטויות. עבר. נגמר... האומנם?! כך אומרים כולם.. ואת צריכה להיות שם בשבילם.. הירך תוכלי לנוח אי שם??!! התחלות ידועות כקשות. אך את יודעת עברית הן מחשלות... המשיכי להתמיד. זהו המקום רק שלך.. איתך, מתמודדת

13/08/2019 | 21:45 | מאת: חטוליתוש

תודה מתוקה העייפות כבר עושה את שלה ואני רק מחכה עכשיו שבעלי יחזור מהעבודה לתת לו ארוחת ערב ..עייפה מאוד..ביומים האחרוניח כמעט לא ישנתי ..ומה שכבר כן..התעוררתי מוקדם לפני 6 בבוקר כי קניות גם לאמא וסידור לוקח זמן כאלו שאני במרתון מהעיפות . אז יללה קדימה כבר לסיים ואולי הלילה אישן משהו נורמלי ומחר כבר מתחילות ההכנות לשבס כי כולם מגיעים ויש ים בישולים.. והכנות עד הרגע האחרון.. בעלי חשב לעבוד בגלל שחבר טוב שלו עבר ניתוח וזקוק למנוחה..כלומר גם ביום שישי ...אמרתי לו אין סיכוי ..אם אתה עובד דווקא ביום הכי קשה שלי אני מבטלת את האיסוף של כולם לערב שבס.. אין מצב שיעבוד בשישי לא הרגתי אף אחד !! הבין שזה רציני וביטל..יש כמה ארועים ביום שישי למה לפספס ..?? הולכת לחמח ארוחת ערב ואחרי כנראה למיטה אז ליל מנוחה

14/08/2019 | 00:40 | מאת: מתמודדת

חחח.. הומור כל כך בריא. שמחה שהספקת אם אני מבינה נכון את הסידורים. וכמה שעייפת זו עייפות טובה.. מקווה איתך שהלילה תהני מהשינה. ולהכנות קלות ומאוחדות החל ממחיר לשבת... והכי חשוב שתהנו כולם יחד בשבת. לילה מבורך

14/08/2019 | 12:39 | מאת: חטוליתוש

הבנת נכון הספקתי... וגם היום רצה ממקום למקום כי המרתון כבר התחיל..חחחח מאוד משתדלת שהכל יהיה במצב רוח טוב ובשמחה כי אחרת לא אוכל לעשות כלום והלילה גם נרדמתי אחרי 2.00 לפנות בוקר החברה של הבן שלי עברה ניתוח כריתת כיס מרה..לא משהו מסוכן ב"ה..והכל נגמר בטוב.. אבל אמרו לה שהניתוח יתקיים רק ב..20.39 ..מה שלא קרה כי ככה זה תמיד ורק לקראת השעה 23.30 לקחו אותה..והבן שלי היה לבד..לא יכולתי לתת לו להשאר לבד בלחץ ומתח כל השעות האלה אז התכתבתי איתו עד כמעט 2.00 לפנות בוקר כשהיא כבר יצאה למחלקה והבן שלי נרגע.. שנינו הלכנו לישון..רק שאני התעוררתי כמה פעמים. ואייך שהו משהו קצת נרדמתי העיקר שהכל עבר בטוב ושינהם מרגישים טוב.. ( היא גרושה פלוס 2 ) אשה נהדרת מקסימה ...שמאוד אוהבת אותו והוא אותה רק שיהיו מאושרים ויגדלו את הילדים באהבה