הצילוווווווווווו אוףףףף

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/08/2019 | 01:22 | מאת: מתמודדת

אין לי כוח להגיב ברגע זה חטוליתי. סליחה. היה מסיבה היום לאימי שאירגנה קבוצה מהעבודה.. הזמינו את הבנות במשפחה אז הלכתי גם אם כי ידעתי שאפגוש את כולם של ולא ראיתי את משפחתי מאז החתונה..... שיתפתי אח.. והוא פתאום שיתף שהאחות מנסה לארגן משהו עם האחים כמובן בלעדיי.. וכדרך אגב אמרה אולי תציע לי. אז בעלה אמר נו באמת נראה לך היא תבוא.... וכו' וכו' .. כל כך כאב לי.. לא רק כולם שותקים. הוא מעז לדבר... ועוד לזלזל ולהרגיש כל כך בסדר........ התגברתי ובכל זאת הלכתי גם כשידעתי שאפגוש את אחותי ויהיה לי קשה עם תוספת המידע הדל הזה...... סביב 11 בעלי התקשר ואמר שאחזור כי הלכתי עם הבת. אמרתי לא מתאים. אמר לי אמא שלך תבין הילדה צריכה לישון. אמרתי אז תבוא לקחת אותה.. אמר לי לא. אז אמרתי טוב הילדה מסתדרת מצחקקת והכל בסדר אז אם אתה לא בא אל תדרוש שאחזור. אמר טוב וזהו. חזרתי הבית. אירגנתי אותה לישון אני באה להיכנס לחדר והדלת של החדר שלי נעולה!!!!!!! חדר הורים... הכל שם.. הפיזמה קופסת העדשות ה כ ל... אני עצבנית. כאובה. בא לי לברוח. לילה טוב

13/08/2019 | 06:42 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מתוקה קודם כל אין צורך בהתנצלות מבינה את הקושי שעות מאוחרות לא קל בכלל התאספות משפחתית עם אנשים שלא רואים אותך בעיו טובה בעין מכובדת לצערי מביאה כמו תמיד אותך...למקומות של ..את לא רצויה וכואב מאוד להיות שם ולהרגיש...כן אחותך לא תשתנה כי היא לא...רואה...אותך !! היה פחות כואב אילו אחרים כן היו רואים אותך ומתיחסים אליך יותר בהתחשבות או באמפטיה מה שלצערי לא... מצטערת על שבעלך מתנהג בצורה כזו מעצבנת ...מה זה אמור להביע שהדלת לחדר הורים נעול..?? עונש ?? לא לענין בכלל .. לא בוגר בכלל... אייך הסתדרת בלי העדשות מגע...הצלחת.. מבינה כמה המצב כואב ומעצבן ...ואם זה לא זה אז הוא מוצא משהו אחר כדי לעצבן אותך ... עדיין יותר מאוחר אכתוב לך כרגע מתכוננת לסיים את תפילת הבוקר ולצאת לקניות..גם עבור אמי אז להשתמע יותר מאוחר ב.ה.ב.נ נשיקות לדרך

13/08/2019 | 06:54 | מאת: מתמודדת

תודה חטוליתוש. אולי זה היה צריך לקרא.. כאן אין מקום עבורי לחשוב שזה בצחוק מצידו גם אם אצלי לא מתקבל כך.. כאן זה סתם רוע. מזיד. לא יודעת.. לילה של מחשבות עבר עליי.. נראה לי שאני אורזת מזוודה ויוצאת ועד להתנצלות והבנה על העניין שאיני חפץ שלו או עוד ילד שרוצה להשתלט עליי לא בא לי לחזור. מפחדת כי ישר יתחיל לדבר איתי על הילדים ואולי יתבטא שאני חוטפת אותם.. (גם אם אשאיר לו פתק או הודעה) פעם יצא שלקחתי את הבן לסיבוב והוא ידע!!זאת. אבל כשחזרתי אמר לי את יודעת שיכולתי להזמין לך משטרה..... יש לי טיפול בערב. אנסה לראות אם היא תוכל להקדים כי לא בא לי לעשות משהו על דעת עצמי. שמא הרגש אולי כמה שהוא צודק הוא לא בטוח יקדם.. או אולי אין יותר מה לקדם?! שחקניות יהיו מוצלחות. ותמצאי בקלות. אשרייך על התפילה.. שתתקבל לרצון.... אוהבת, מתמודדת

13/08/2019 | 08:40 | מאת: מכל

מתמודדת יקרה, יאללה איזה קשה שהוא!!!הרבה כוחות מתוקה. והמשפחה אוףףףף ממש. אספר כשהעזתי לומר,שאני לא אוהבת את הוריי היא אמרה כנראה שיש לך סיבה טובה ואין מצווה לאהוב אותם אלא לכבד (היא לא דתיה אבל כך אמרה) כן, כשאנשים קרובים פוגעים בך וממשיכים אצלך לפגוע את צריכה להחליט עם כל הכאב עד כמה את מוכנה להתקרב אליהם או לקבל אותם. קשה ממש. איתך יקרה.

13/08/2019 | 09:03 | מאת: מכל

ורוצה להוסיף שהיום מתקרבת יותר להוריי ומבינה יותר. וכן יש מצווה לאהוב אותם אני חושבת. וזה לא פשוט...

13/08/2019 | 11:08 | מאת: חטוליתוש

מאמי מתוקה שלי כן אנחנו מצווים לכבד את הורינו ..וגם לאהוב אותם גם אם מאוד קשה לתת לרגשות האלה מקום ...מנסיוני האישי אני מדברת ואת בטח זוכרת כמה מלחמות אני נלחמתי בה..בהם... אבל בשורה התחתונה כן.. למרות הקושי ..אנחנו בסופו של דבר לא מפסידות כלום כי מה שאנחנו נעשה עם הילדים שלנו הם רואים..לומדים..קולטים כמו ספוג ..חבל לבזבז רגשות טובים ולתת לעכורים לתפוס מקום.. היום הם המבוגרים מחר מחרתים אנחנו נהיה שם בישורת הזו ומה אז ?? שלא ניזכר מאוחר מידי...חבל אוהבת אותך

13/08/2019 | 11:16 | מאת: מתמודדת

מיכלי תודה אהובה יקרה! מכירה את המקום שצריך לבחור מה הכי נכון ומתי.. לאחרונה יותר ויותר.הבחירות על הנושאים המשפחתיים מחושבות אצלי מאוד. שמחה שאת כיום בקשר עם הורייך ומצליחה להתקרב יותר ולאהוב ולכבד.. כמה שאפשר.. אוהבת. מתמודדת

13/08/2019 | 11:51 | מאת: מתמודדת

חיבוק. לא תמיד זה קל! שנזכה...