יקרות ואהובות שלי!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/08/2019 | 23:12 | מאת: מתמודדת

מה שלומכן? איך עבר הצום למי מכן שצמה..? שנדע רק טוב ונגאל במהרה... חטוליתי אהובה שלי, (חח מתמודדת.. לא שמתי לב בכלל רק כשציינת זאת..😁😬😛) אכן לא סתם צריך להתפלל.. אל תשליכיני לעת זקנה.... כמה מצמררת התפילה הזו.. כמה נכונה.. ומדוייקת... מקווה שלך יהא כוח להמשיך לעקוב להיות עבורה מתוך בריאות איתנה שלך. תזכרי את עושה כל שביכולתך. וזו השתדלות. אי אפשר מעבר.... לגבי המטפלת, שלא מפספסת ולו דבר קטן.. מניחה שזה עושה לך טוב ומרוקן אותך... היא מראה איכפתיות ולך זה עושה טוב כי רשמת שאת משתפת פעולה.. או שהכוונה שאת זורמת איתה כי כך היא רוצה? צר לי לשמוע שכולים טכנים טריגרים עבורך אך שמחה שאת מעלה אותם ושהיא עבורך. לגבי המחזור, קיבלתי השבת בבוקר. בשעה טובה :) לגבי התקן, אני אולי צעירה אך לא עובד עליי טוב שאר סוגי המניעות... נראה לי שאין ברירה כל כך... אוף לא בא לי. לא רוצה להכניס לגוף משהו. מאוד רוצה עוד ילדים מתישהו... האם זה חלק מהסיבות שאיני רוצה לשים התקן?! 🤔 בעלי מצהיר שהוא סיים עם ילודה. ואף התבטא באחת הפעמים שאם אני רוצה עוד אז אתגרש ממנו.... יודעת שזה לא מתאים כעת ילדים נוספים למציאות חיים הזו. כל כך מצער אותי. אך גם מבינה שלא אביא ילדים לסבול. נלחמת על השניים שלי שיחוו חיים טובים.... ובכל זאת. עצוב. גם אם משלימה עם זה. ולגבי המתח והאוכל.. כמה זה מזיק.. אני יודעת... 😟 כל הכבוד על ההספקים לפני שבת. על האפייה והסלטים. על שלקחת זמן מנוחה מהכאבים על שאיפשרת שיעזרו לך בקליעת החלות ... בטוחה שהספקת לנקות ולהשיג כל מה שתיכננת... לא ככ הבנתי על הנגיעות...? רשמת שכתבת בפורום השני.. אני לא שם ... אבל מבינה שנהיה לך פצע שגדל ואת עם אנטיביוטיקה... יפה שמיד הלכת לרופא ולא הזנחת... תרגישי טוב. מקווה שזה לא כואב לפחות.... מיכלי יקרה שאת.. אהבתי מה שרשמת ב"שבת חזון" .. דיי לשנאת חינם הזו...... עצוב! אכן יש עוד מה לשפר... וגם אם נראה שאיננו נגועים בזה.. בטוחה שיש עוד על מה לעבוד ולהתקדם... שמחה לשמוע שבביתך נאמר "אני אוהבת אותך" ויש חיבוקים... גם אצלי בעבר לא קיבלתי אבל תודה לאל אני כן יודעת לתת ולומר.... והמון... זה כל כך חשוב... ואני ... שמרתי שבת. אולי בגלל 9 באב.. ניסיתי לעשות משהו לא עבור עצמי אלא להתחשב בעצב של הגלות.... התפללתי שחרית אתמול והיום. זה נתן לי ממש כוח.. מאמינה בכוח של מילים קדושות לרפא. לחלחל. גם אם לא התפללתי כמו בעבר.. כמו החרדית שהייתי ושאני נראית חיצונית.. אבל בכוח התפילה הזו להקים.. הלוואי ויהיה לי כוח הרצון להמשיך זאת.. להודות.. על מה שיש לי בחיים ויש כל כך הרבה. פשוט אני יותר כאובה ומסתכלת על הקושי והעצב...... כל זה בלי קשר לדת. אלא לאמונה בבורא ולהודיה.... וגם.. לא חשבתי לצום.. ואף לא התכוננתי בארוחה משמעותית ואף לא בשתיה מספקת... אבל התחלתי.. אמרתי רק את הערב.. וכשקמתי אמרתי עד חצות.. ואז הרשיתי לעצמי שהילדים ינוחו צהריים כי גם ככה חופש.. אז אם ידפוק את הלילה לא נורא.. והלכנו לישון.. ואז כבר עבר רוב הצום אז יאללה נמשיך... בגדול לא היה לי קשה כלל.. (אולי מהרגל) אבל כן כאב ראש. אולי כי לא שתיתי.. אולי בגלל המחזור.. בשבת בעלי נתן בעיטה. ובמוצש דחף אותי ממש... כמעט נפלתי.. אמר לי שביקש שאזוז (למפרע שמעתי שאמר "נו" אבל לא חשבתי שזה עבורי בפרט שהילדים היו באותו מקום והבן דיבר איתו ואני עם הבת..) אמרתי לו שזה מזעזע.. הוא כאילו אח''כ בא לעשות לי חיבוק באוויר (הרי אנחנו אסורים) אמרתי לו תדע להתנצל קודם... אז אמר סליחה. - זה גם התקדמות. אבל חרה לי כל העניין שקשה להסתכל על הכוח שיש לי ועל ההתקדמות שלו.. ממש עשה לי רע. כשאמרתי לו מזעזע הוא עשה עצמו בוכה לילדים; אמא כעסה עליי.. כך אמר.. והם רצו ישר לחבק אותו ולומר לי אל תגידי לאבא ככה - מ ע צ ב ן !!!!!!!!!!!!! אביבי- ח יבוקיםםם טוב.. היה ארוך מידיי... תודה אם קראתן... לילה טוב מתמודדת

12/08/2019 | 07:20 | מאת: מיכל

היי מתמודדת, טוב שאת עומדת מולו! מה זה האלימות הזו??? תוכיחי אותו ככה תמיד! שיבין. ואני חושבת שלתפילה יש המון כח. וגם לשבת. עוד ילד, מבינה את הרצון. אבל צריך קודם לפתור את בעיות והרוגע. אי אפשר להכניס ילד לבלאגן, חבל עליו. זאת דעתי. עכשיו בטח התחיל חופש אצלכם? לילדים? תנסי להנות מהם. לעשות משהו כייף גם בשבילך. מיכל

12/08/2019 | 07:38 | מאת: מתמודדת

מיכלוש! ברור על זה דיברתי . המניעה היא מכורח המציאות לא כי איני רוצה. אבל גם עם זה בעיה.. כל סוג של מניעה שניסיתי ההורמונים לא השפיעו עליי לטוב. אני מנסה כל מיני סוגים כבר 3 שנים! נראה שאין מנוס מהתקן.. ומקווה שהוא יהיה בסדר הבנתי שהוא בלי הורמונים.. (novaplus t normal 380) מכירות? ברחתי מלהכניס משהו לגוף באופן קבוע.. ניסיתי כדורים מדבקות ונוברינג שזה התקן טבעת שמכניסים באופן עצמאי מוציאים.. ניסיתי אף נרות.. צריך לפחות 2 כל פעם.. ולחכות 20 דקות.. אם כי להם לא היו תופעות לוואי עליי.. אבל זה לא מונע מאה אחוז.. בקיצור אוף. הבן היה איתי בבית כבר למעלה משבוע.. מנסה לעשות לו כל יום כיף. וכשחזרנו הלכנו לכל מיני פארקים לחוויות חוץ מהשבוע האחרון בגלל ט באב.. לבת עוד יש את מחר וזהו. נהיה יחד. יהיה כיף. מצפה לחופשה נעימה. ובונה. לגביו.. המודעות כעת שלי אכן תכוון אותי מה לעשות ... תודה. יום טוב מתמודדת

12/08/2019 | 12:28 | מאת: מכל

גם לי יש בעיות עם גלולות והורמונים. לא השתמשתי בהתקן. אבל קונדומים ובטח אתם לא משתמשים בזה. אז אין לי מה לתרום בעניין. תהנו מהחופש..אני מרגישה שעוד מעט נגמר לי...

12/08/2019 | 14:56 | מאת: מתמודדת

אכן..... באסה! זה היה הכי מעולה... אם רק היה ניתן... גם לי אוטוטו נגמר.. ננסה לנצל כל רגע כמה שאפשר... חיבוקים 🤗😍

12/08/2019 | 17:59 | מאת: חטוליתוש

יצאתי מוקדם הבוקר לסידורים וחזרתי לפני כמה דקות ...לא אפרט כעת ..כי יהיה מאוד מעייף אבל לא יכולה לא לכתוב לך מתמודדת אהובה מה שנראה לי נכון ..ומצטערת שנכנסתי רק עכשיו.. אז כן צמתי והיה מצוין לא הרגשתי שום תחושה שהפסיקה לי את הצום.. וגם התפללתי שחרית ביום 9 באב והתפילה נתנה לי המון כוח כדי להמשיך.. אמא שלי היא המפתח בחיים שלי של ..אל תשליכני...ונכון שעושה הכל כדי שלא יחסר לה כלום..השתדלות זו לא מילה אבל..טוב שזכיתי..כשהיא בחיים זה הכי חשוב .. מבינה כמה קשה להחליט לשים התקן..אבל המצב שלכם עכשיו לא ממש מאפשר עוד הריון..או ח"וח גרושים..אז ההתקן הוא כמו ברירת מחדל לדעתי ..וגם אם תרצי באיזשהו שלב להוציא וכן להרות..האפשרות קיימת ..רק לא לעשות הכל בלחץ אימתי.. על נגיעות אכתוב לך אולי בהמשך גם היום עדיין דיברתי עם המטפלת על ... כן התחיל לי משהו מאוד קטן אבל מאוד כואב..מתוך העור יצא משהו שאם לא מטפלים בו מידי מתמלא מוגלע..אפצס..הייתי אצל הרופא והתחלתי טיפול המשך לשלשום..נראה לי .. כן וממשיכה..חייבת כי לא רוצה סיבוכים.. איזה כייף לקרא את מיכלי..אהבתי מה שכתבה על שבת חזון ..הלוואי שנזכה כולנו רק לאהבת חינם.. את יודעת מאיפה אני משתדלת לקבל כוח להמשיך להתפלל לבורא ..לא רק מלהבין כמה המון דברים יש לנו ועליהם אנחנו מודים .. אני משתדלת לזכור ..שלא תמיד אנחנו מקבלים הכל..אלה..אני מודה לו על כל דבר ודבר שחסר לי..נשמע אולי לא....אבל כן..מודה על כל מה שחסר כי הבורא לא חייב לתת לנו כל מה שאנחנו רוצים או צרכים..אז אם מודה על מה שחסר..הוא מתרצה וממלא את החסר.. סליחה אהובה שאומר כמה מילים אולי שלא תאהבי אבל בעלך ממש מופרע !!! אין מצב בשום תנאי בחיים שמותר לו לנהוג באלימות ואחר כך הוא עוד עושה מזה צחוק .. וכן ..הוא גם משתמש בילדים ..הלוואי שהטיפול יעזור לך לקבל כוחות להבין או לא את הדברים הקשים האלה.. חיבוק עוטף עולם אהובה ואחזור עוד לכתוב אחרי שאנוח...

13/08/2019 | 02:35 | מאת: מתמודדת

מוצאת עצמי בלי יכולת להרדם.. ודיי לבד... אז לפחות אנסה להגיב ולהעסיק עצמי לעוד כמה שניות.... ראשית תודה על התגובה המאורכת... תודה שהגבת למרות העייפות... בשבילי... ניכר כמה איכפת וחשוב לך להגיב.. להיות.. לא לפספס.. (עכשיו מבינה כמה זה יכול להתאים גם לך מטפלת כזו שלא מפספסת.. ושמחה שהגעת אליה ...) שמחה לשמוע שהצום עבר לך בקלות יחסית. יהי רצון שיקדם את הגאולה... והצער חיזק אותנו באהבת חינם.. אהבתי לשמוע שגם את גם מיכלי התפללתן ושאתן מתחברות לכך שמילים קדושות נותנות כוח... אני היום לא התפללתי. זה עוד לא נהיה לי הרגל.. ישר עשיתי מה שאני צריכה להספיק היום.. (הייתי בעבודה.. לארגן את פתיחת שנה ניצלתי את היום שאני רק עם ילד אחד הבת במעון. מחר וזהו. אחד אפשר להעסיק שישב ליידי ויתעסק ביצירה או משחק ואני העיסוקיי ואיתו לסירוגין...) וזהו צהריים ילדים.. אירגונים.... בתקווה שאצליח להכניס לשגרה זמני תפילה.. אני כנראה צריכה להתפלל לרצון.. כי אם יש רצון חזק אולי ניתן למצוא לזה זמן.. יהי רצון שאימך תזכה לעוד שנים רבות ומאושרות. בריאות והרבה נחת. שתזכי לתת ולא להזדקק... מחכה שתסבירי לי אם מתאים לך על הנגיעות.. לא הצלחתי להבין עדיין. רק שכואב לך וזאת בטיפול. האם האנטיביוטיקה החלה להשפיע? האם זה במקום מסויים? מכירה את זה בעבר? כמה זמן עד להחלמה? החלמה מהירה מותק!! לגבי ההתקן.. נכון😞 לגבי בעלי... מה אגיד כבר???? שאני מבינה שהייתי עיוורת?? שאני מבינה כיום דברים שלא ראיתי 6 שנים?.... עדיף לומר שגדלתי.. עדיין יש קושי וכאבי גדילה.. בכל תהליך ההתפתחות. לדעת מה עושים. איך. מתי. האם חייב להגיע לסוף כי אין תקנה או שההתפכחות שלי תשים לדברים סוף ובנוסף אולי תצליח לכוון אותו... לא יודעת. אבל התחלתי דרך.... נראה לאן אלך...... לאן אגיע....... אמרת משהו כל כך יפה על התודה. להודות על הכל. על האין עם היש. כלום לא מובן. כלום לא ברור. גאה בך שאת מצליחה לתת את הדעת על כך. ולא רק בידיעה אלא להודות באמת. עוטפת אותך בחזרה, בחיבוקים חמים ונעימים שלך, מתמודדת