צום קל ומועיל לכל מי שיכולה לצום

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/08/2019 | 22:44 | מאת: חטוליתוש

אני צמה השנה ... מקווה שאוכל לסיים את הצום עד הסוף למרות שאמרו לי שאני לא חייבת לצום בגלל כל המחלות שלי צום מועיל לכל מי שכן יכולה לצום ומי שלא יכולה לא נורא

11/08/2019 | 10:36 | מאת: מכל

מקווה שתרגישי טוב היום. תשמרי על עצמך. צום קל ומועיל לכולנו.

11/08/2019 | 11:31 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי כל זמן שאני מרגישה טוב הכל בסדר.. אם ישתנה אפעל בהתאם.. וקראתי אותך שם בתגובה שכתבת לי גם קראתי את הפוסט החדש ואהבתי וגם הגבתי תודה מאמי.. אוהבת אותך

11/08/2019 | 11:40 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי כתבתי לך שוב בהמשך לקודם מתחת לאודי.. אבל לא יודעת מתי יעלה תודה על היותך מעריכה מאוד