שבת שלא נצפתה מראש......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/08/2019 | 17:13 | מאת: חטוליתוש

רק אתמול כתבתי שם על נגיעות...נגיעות.. וכל העוגמת נפש הקשה שחוויתי נשא תוצאות לא טובות התחיל לי מעין כמו נקודה שחורה מתחת לעור ..והתחילה להיום אדומה ומתנפחת... ה' ירחם עלי כי זו התחלה של אפצס.. התחלתי טיפול אנטיביוטי ועוד כמה דברים שיקלו על הפצע... אומר רק ..שזה בא כנראה לתקן משהו יותר קשה !! אוהבת אתכן צום מועיל

09/08/2019 | 17:43 | מאת: מכל

יואו...מתוקה, באסה. מקווה שיעבור הנגע מהר!!! וטוב שאת מטפלת.שתהיה שבת רכה ומנחמת.

09/08/2019 | 17:49 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי כזה מעצבן מוריד לי את המצברוח סתם בלי שום קשר לכלום . שתהיה גמלך שבת מנחמת וטובה כמוך טובה