אמנם אתן לא אוהבות לערבב בין פורמים. אבל אני בוכה עכשיו וצריכה...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/08/2019 | 22:57 | מאת: מכל

צריכה משהו... לא יודעת...הקטע עם הבובות האלה..והתגובה שלך חטולית על הרוך...והחברות..ואת צודקת. גם לי יש רק בנים..איזה קטע הא? ואצלי שניים מתוכם מאוד מאוד התחברו דווקא לכלבלבים, דובונים וכו' ולישון איתם במיטה...אולי אני שידרתי להם שזה כייף לחבק אותם במיטה.. משהו שהיה חסר לי אולי. לא יודעת. תודה שכתבת לי שם. פשוט זה לא היה עולה היום...והיה מאבד את הרגע...תודה לך. חייבת חיבוק רך... וקצת ככה בכי על חוסר ההשג הזה של קשר ממש אמיתי ורך עם מישהו בעולם הזה...חסר

06/08/2019 | 00:22 | מאת: מתמודדת

מיכלי מותק!!!! צר לי שאין לי את הרקע להודעה זו.. אבל שולחת לך חיבוק נעים ורגוע.. עם ניגון שקט.. ויד מלטפת... מלאה בביטחון שתרגישי יכולת להניח ראש.. ולהניח לכל הטרדות.. ולנוח! לנוח מחוברת. לנוח אהובה. לנוח מחוברת. שלך, ואיתך פה.... מתמודדת

06/08/2019 | 10:19 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי מתוקה ויקרה שלי את יודעת מה.... לא זוכרת אם אי פעם ערגתי לבובה פרוותית...אין לי זכרון של חסך בבובה הזו....מוזר? לא... ממש לא ! למה ?? כי זה אף פעם לא עמד על הפרק...מעולם לא עלה בשום מקום..רק בובת גרב ממולאת בבדים שעשתה לי סבתי האהובה עליה השלום ואם גם זה לא היה..אז לא היתה שום בבובה אחרת!! מבינה יפה שלי ...וכן כנראה שהבובה הזו היתה מספיקה כי לא היה משהו אחר אז כל הרוך ...וחום..והרצון להרגיש קירבה למשהו אישי רק שלי שאפשר לחבק ..להזיל עליו דמעות ..ולישון עליו בלילות היה...בובת גרב ממולאת ..שלא...השיגה את המטרה..אלה..אולי עוד סתם צעצוע ...אולי מספק..ואולי רק ...געגוע ל... אבל...לנכדים ולנכדות שלי..לכולם בלי יוצא מהכלל קניתי בובות כלב רכות מתמרחות ..נעימות למגע..עד כדי שלא היו הולכים לישון בלי...וזה באיזשהו מקום כיפר לי בתוך הנשמה על החסך שלי...עד היום יש לי כזו בובה בארון שמחכה לנכד או נכדה שאולי עוד יוולדו לי בהמשך... והם הנהדרים המקסימים שלי כל כך יודעים לחבק..לתת נשיקה..ולהגיד סבתא אני אוהב..אוהבת אותך ..התגעגעתי ...כמה זה שווה ?? אין בעולם עוד כאלה רגשות שבאים מתוך תוככי הנשמה שלהם שיודעת ככה לאהוב.. וכן ..גמלך בנים..והם גם משחקים בצעצועים שונים לא בגללך ..אלה בגלל שגם הם בנים...וגם ..מה שאת לא קיבלת..לא ידעת שצריך לתת מאיפה תדעי ?? ככה הם החיים..מה שחשוב זה לא להפסיק לתת חום והמון אהבה ותמיד להגיד..אתה יודע כמה אמא אוהבת אותך ? כמה אתה חשוב בחיים שלי..אני הכי אוהבת אותך בעולם!!! תמיד להזכיר להם כמה את אוהבת אותם...כך אני נוהגת עד היום.. ולא מצטערת על זה..כי תמיד מזכירה שלא ישכחו.. והבובה הפרוותית...לא נורא אם לא התחברו אליה..שיתחברו לאהבה של אמא שלהם..זה מעולם לא איכזב...ותמיד נתן מעל ומעבר... איתך יפה שלי .שלא יהיו לך רגשות אשם אין סיבה.. מותר לגדול בלי בובה קשה לגדול בלי חום ..חיבוק..ואהבה של אמא !! זהו חפרתי מספיק אוהבת אותך