יום חמישי די מעצבן ...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/08/2019 | 12:07 | מאת: חטוליתוש

חכינו בקוצר רוח שתגענה היום האחות והרופאה הגריאטרית לבדוק את אמא שלי... הרופאה לא מצאה שום דבר שבו תוכל לתלות המשך טיפול תומך באמי..רק רשמה לה משחה ל..תוסיק ..סליחה מכם.. לא מגיעות לה עוד שעות כך פסקה המעצבנת ..!!! רק מעקב עד סוף החודש למקרה שהיא תרגיש לא טוב.. אבל אני עדיין לא מרימה ידיים ..חוץ מבטוח לאומי יש גם את הארגון של ניצולי שואה ..אולי משם תגיע הישועה.. מעייף.... מבינה שהרופאה יודעת יותר טוב ממני ..אבל כמעט נכנעתי ליאוש.. אבל לא !!! עד שלא אנסה כל אפשרות שיש אני לא אתייאש...מקווה כל לפחות..

01/08/2019 | 15:27 | מאת: מכל

יואו..ביטוח לאומי זה תמיד בעייתי..רק אם היא ממש לא מתפקדת ברמה רצינית נותנים מספר שעות..ממש מעצבן. הם יוצאים מתוך נקודת הנחה שמנצלים אותם..מבאס. מקווה שהארגון לניצולי שואה יעזור... טוב שאת לוחמת צדק!!! בהצלחה.❤

01/08/2019 | 16:45 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי כל כך מקווה שיצליח לי ...כל כך רוצה בשביל אמא שלי שיהיה שם עוד מישהו שיעזור... עייפתי ממלחמות על דברים שמגיעים לה והם..רק מכבידים על הנשמה

02/08/2019 | 00:16 | מאת: מתמודדת

חיבוקים... מלא מלא....

02/08/2019 | 11:15 | מאת: חטוליתוש

מה יש לך ילדתי האהובה רק כמה מילים .. דואגת לך נורא אהובה

02/08/2019 | 11:16 | מאת: חטוליתוש

תודה על החיבוקים 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🌹