מבקש 70 תווים....נקווה שישלח עכשיו..........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/08/2019 | 08:05 | מאת: מכל

היי מתמודדת וכולן בוודאי שנהנתי. היה כייף הצלחתי להנות! חזרתי אתמול בערב. אני משלמת יחסית לא יקר לפרטי למרות שזה יקר גם ככה... בכל מקרה בקשר למתנה טוב לקבל עצה...אצטרך לחשוב על משהו מייצג את כל הקשר הזה..נראה.

01/08/2019 | 11:59 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי את כשרונית ובעלת תושיה כפי שכבר נוכחתי... בטוחה שמה שתחשבי עליו יהיה מצוין.. !! סומכת עליך יפה שלי✍ בהצלחה

01/08/2019 | 15:24 | מאת: מכל

תודה על המחמאות🤗 מקסימה!!!! כרגע עוד לא חושבת על מה לקנות ממש...זה יהיה יחד עם מתנה לחג כנראה. פתאום מרגיש שיש עוד זמן..