אז זהו כבר בבית אצל אמי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/07/2019 | 11:06 | מאת: חטוליתוש

ברוך השם שאנחנו כבר אחרי השחרור היה בסדר בלי כמעט עיכובים... אפשר סוף סוף לשבת למתוח רגלים ולנשום לרווחה למרות שהמקום הזה תמיד גורם לי ל...טריגרים ... כן ..בית הרוחות.. מהיום ועד..עדיין לא יודעת מתי..שיקום של אמי שתוכל להיות שוב עצמאית מאחלת לכולן יום קל ונעים למרות החום הכבד אוהבת המונים

29/07/2019 | 23:34 | מאת: מתמודדת

בשעה טובה. היא עם עזרה כלשהי?י ישבה איתה? מה שלומך את? זה הוריד עול או הוסיף? עול וטרינרים לא פתורים.. או זכרונות? חיבוק עד אלייך. לילה טוב יקרה הלוואי והחום היה הבעיה היחידה שלנו....... שצריך לצלוח....

30/07/2019 | 09:44 | מאת: חטוליתוש

כן מקל מאוד שאמי כבר בית שלה בפינה שלה עם כל מה שכרוך בזה ובתחילה חשבתי שאצטרך להיות כאן המון זמן כמו תמיד אך נראה לי שהפעם יהיה קצר יותר רק עד הסופש הזה ואחר כך הביתה תודה אהובה אוהבת

31/07/2019 | 23:41 | מאת: מתמודדת

שמחה לשמוע שיש הקלה... מקווה להתאקלמות מהירה בשיגרה. מה איתך? חיבוק אוהב אלייך....