מבקש שוב 70 תווים. אז פותחת שוב הודעה. אז ככה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/07/2019 | 14:39 | מאת: מיכל

בדשר לטיפול, בעלי ידע שנתיים ראשונות. אחר כך נפרדנו וכשחזרתי הוא לא ידע.לא יודע כבר שנים. סיפור ארוך. איש לא יודע. היה נגד... אז כן, לבד. דבר אחר, תוצאות מאפניות של בדיקות. לא מזהיר. בדיקה נוספת ותשובה עוד שבועיים. ומחכה לספר לה.. ולקבוע תור למומחה נוסף .יאללה זה לא נגמר הבדיקות...

23/07/2019 | 09:35 | מאת: מתמודדת

לא פשוט בכלל מיכלוש.... כמה קשה להחזיק בבטן... בפרט כעת שהמצב רגיש.. הוא לא היה בעד טיפול? הוא יודע קצת על עברך? חושב שאם לא נותנים לזה מקום זה נעלם? איך הצלחת ככה לשלם את הטיפול.. שנים בלי ידיעתו?? עצוב. חבל שלא היה בזה איתך... מעודדת אותך לכתוב פה או כל מקום שתוכלי כדי לא להישאר לבד.. כמה שניתן.. לגבי הבדיקות.. לא הבנתי.. הן לא יצאו טובות? נשלחת להוסיף בדיקות? רק בריאות יקרה!!!! איתך, מתמודדת

23/07/2019 | 11:28 | מאת: מיכל

היי..אין לי כח לפרט הכל. אבל הוא לא יודע על הטיפול..וממש חלקית על מה שעברתי. זה מסובך ועלול להוביל לסיבוך משפחתי והצלחתי....יש,שיטות להכל, את האמת אחרי שקראתי אותך. נו, איך הצלחת לא לאכול נורמאלי? כולם רואים אותך בארוחות...אני הפוך..זללתי מלא עד שממש השמנתי. היום אני אוכלת בריא ואין לי כל כך צורך בלהבאיס עליי אוכל. מוזר.. אני דואגת לך...תדברי על עניין האוכל זה מסוכן יפתי. איתך. עזבי. סיפור ארוך...

23/07/2019 | 11:32 | מאת: מיכל

שכחתי. לגבי הבדיקות..לא מבינה ממש צריכה לגשת עם זה לרופא המומחה..ובנוסף יש עוד בדיקות...מתיש אבל יעבור... אף פעם לא התרגשתי ממחלות אצלי...אני לוקחת כדורים כבר שנים לבעיה רפואית. רק בשנים האחרונות התחלתי להתייחס לזה. גוף נפש וכו' אז זה נהייה קצת יותר אישו...

23/07/2019 | 11:43 | מאת: אביב

רפואה שלמה מיכלי ....