חטולית. מקווה שאת מסתדרת עם הכל...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/07/2019 | 09:03 | מאת: מיכל

כשתוכלי תכנסי. זה ברור לי. סתם כשאת כאן זה מוסיף...בטח את מאוד עסוקה. בריאות..

22/07/2019 | 11:27 | מאת: מתמודדת

מצטרפת אוהבת ומחבקת מקווה שאת בסדר רק עמוסה בעומס חיובי... מתמודדת

22/07/2019 | 21:24 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי מתוקה אכן עסוקה מעל הראש כי אמי נורא רוצה כבר לחזור הביתה ומנג'זת לי ...לא שאני לא מבינה אותה ..אחרי הכל יש לה המון שעות מתות ושיעמום אחד גדול... אז כן דיברתי כבר עם החברת כוח אדם שמטפלים באימי לגבי כל דבר שהם יכולים לעשות למענה.. וכן אני שם איתה כל יום כי כך אני יותר רגועה שהיא מטופלת כמו שצריך .. ויש לה יציאות לא בשליטה ...ונמצאת שם גם כדי לקחת לכבס בבית ולהביא לה כביסה נקיה כל הזמן שלא תישאר מלוכלכת...מסכנה זה מגעיל... וכשרואים אותי שם אז ישר ..הפסיקו לה הנהלציה ועכשיו טיפול חלופי כדורים מכייחים...סבבה..כמה טוב שאני שם,!! והרופא שהוא המנהל האחראי על כל השיקום ...אחרי שהטחתי בו את התלונות שלי...על החירחורים של אמי שוב הוריד הוראה להנהלציות... והיום היתה ישיבת כל הצוות הרפואי...אם ביום חמישי שעבר האחראי על השיקום אמר שימליץ שיחרור ביום חמישי השבוע ..ואמרתי לו שרק אם היא לגמרי בסדר אין לי בעיה. רק אם אחרי יומים אצטרך לחסור שוב לאיכילוב.. אני לא יכבור על זה בתשתיקה... החליט היום שהיא עדיין לא כשירה לשחרור !! למה אמי צריכה להגיע למצב כזה..למה רק באיומים ,? כנראה שכך דברים מתנהלים אז כן..כל הזמן ריצות מכאן לשם..וכל הזמן לדאוג שהיא תהיה הכי בסדר מכל הבחינות לוקח ממני אוויר וכוח אבל אין לי דרך אחרת והיום פשוט נרדמתי למטפלת מול העינים בזמן שהיא דיברה.. לא אמרה כלום חוץ מ...אני מבינה אותך אבל מי יטפל בך..?? אין לי תשובה רק עייפות מתמשכת

22/07/2019 | 22:55 | מאת: מיכל

מכל מה שכתבת...דווקא המטפלת ממש חמודה!!! מי יטפל בך?שמרי על עצמך! ותני לעצמך זמן לישון ולנוח שיהיה לך כוחות לאמך! אם את תהיי בסדר ולא מותשת כך כך אז גם היא תרגיש יותר טוב. בהצלחה. ועדיף לא להשתחרר מוקדם מידיי! את צודקת. ❤תודה שכתבת לנו.

23/07/2019 | 09:39 | מאת: מתמודדת

מאמי שלי... כל כך שומעים את התשישות.. העייפות.. המאבק... ואת הפרפקציוניסטיות.. שיהיה הכי טוב. הכי נכון. הכי נעים.. והכי להיות! שמרי על הכוחות שלך.. רק כך תוכלי גם לתת.... שיהיה יום טוב. ובשורות טובות. שלך, מתמודדת