טריגר....................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

19/07/2019 | 00:19 | מאת: מתמודדת

הוא הגיע למפגש.... לא דיברנו על האלימות. לא מצליחה להוציא את זה מהפה....... לא מצליחה אפילו לומר מה קשה............. הלוואי הבדידות - והעובדה שרוב האנשים שאני צריכה אותם (והם מועטים) לא נמצאים. - לא הייתה גורמת לי לדבר/ לכתוב כל פעם מחדש.. לקום.... לנער את מי שרק אפשר.. לחפש אוזן קשבת במקום אחר.. לרצות מישהו.. הלוואי ויכולתי רק להסתגר. בא לי להיכנס לארון.. לשבת שם בשקט.. מקופלת.. בחושך.. בשקט.. לעצום עיניים ולהרגיש מחובקת... במקום הסגור שסובב אותי.. ברוך הבגדים שתלויים מעליי............... בא לי להיכנס לאמבטיה.. לפתוח זרם מים.. חמים.. להקשיב לרעש של המים הממלאים את הבריכה.. להרגיש את החום ולהתמסר לזה.......... לא אמשיך לדימוי הבא.... זה יהיה יותר מידיי..... בא לי לבכות. לצעוק. לשתוק. לא לרצות אף אחד. לא לקום. לא לעבוד. לא לשקם. לא לבנות. הלוואי אמחק הכל ולא אשלח...... הלוואי וכבר לא "אצעק" לעזרה..... הלוואי לא ארגיש יותר... לא כאב... לא צורך באנשים.. או חיבוקים.. סליחה שרשמתי.. סליחה שאני צריכה אנשים. הלוואי יכולתי לשחרר...... הכל...... סליחה! לילה טוב

19/07/2019 | 05:54 | מאת: אביב

כל בני האדם זקוקים לזולת ככאלה גם אנחנו כל בני האדם סובלים ככאלה גם אנחנו שמחה לקרוא שהוא בא אתך מקווה שבכל זאת דברים ישתפרו.... יכולה לומר לך עלי שכשאני התחלתי להשתנות גם הוא השתנה....ככה לבד מאחלת הצלחה חיבוק ענק

19/07/2019 | 08:00 | מאת: מיכל

יקרה, אין על מה לבקש פה סליחה!!! את זקוקה וזה כל כך טבעי. כמו כלנו..להבנה, לחיבוק, לאהבה... טוב שהוא בא!!!! זה חשוב גם אם לא אמרת..מטפלים מבינים ורואים! מאמינה שיש תקווה. אל תאבדי אותה. בינתיים מחזיקות את התקווה ואותך יקרה. שתהיה שבת רגועה❤

19/07/2019 | 15:13 | מאת: חטוליתוש

ילדתי האהובה מרגישה את הכאב שלך בעוצמות קשות את חייבת לצעוק את הכאב שלך החוצה !! כולנו זקוקים לחום ...לאהבה...לליטוף...לחיבוק. אנחנו בני אדם ... ואין בנינו כאלה שלא זקוקים שמחתי לשמוע שהוא הגיע לפגישה זה גם משהו... אייך יתנהג מעכשיו והלאה גמני לא יודעת רק מקווה שכן ישתנה לטובה.. אצלי בנושאים האלה ...בכלל לא היה מוכן לשמוע ולהגיע... ומבחינתו...את תטפלי..את תעשי..... אני לא רוצה לדעת..לא להיתחייב כל אחד עם מה שנוגע.. לא נוגע.. מצטערת שכך הם פני הדברים.. ואל תשתקי בשביל זה אנחנו כאן אם לפחות זה עוזר.. איתך נשמה אהובה.. מלאנתלפים חיבוקים מכל הלב... 💞💞💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 אוהבת אותך שתהיה שבת רגועה ונוחה