מתנצלת.... נשים יקרות...!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/07/2019 | 20:39 | מאת: מתמודדת

ימים עמוסים רגשית עוברים עליי... לא מצליחה להגיב. קוראת אתכן.. ובמיוחד מרגישה... תודה על התגובות אליי השירשורים למטה.. מעריכה.. אין לי את הכוח להגיב כפי שהייתי רוצה לכל אחת.... תסלחו לי... אוהבת. מתמודדת ב9 יש לנו מפגש זוגי.. מקווה שלא יבטל שוב בדקה האחרונה.......

18/07/2019 | 20:57 | מאת: מיכל

הכל בסדר. אין צורך להתנצל..נכנסים כשיכולים...ומגיבים כשיש זמן או כשיכולים. איתך. בהצלחה

18/07/2019 | 21:05 | מאת: חטוליתוש

מיכלי צודקת מסכימה איתה שיבואו כבר ימים יותר קלים על כולנו שנוכל לנשום לרווחה