תודה אביב.. עכשיו נרגע קצת.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/07/2019 | 08:48 | מאת: מיכל

תודה אביב.את צודקת..רבתי עם גורם התמיכה העיקרי😱 כל כך קשה..ונכון אני ממש רעה אליי ונוקשה איתי עכשיו...והרגשת כישלון כי אני יודעת שאני יכולה!!! ולא התאמצתי....ישר פעלתי כמו שאת כבר יודעת ואומרת לי תמיד מ"הבטן." באסה

18/07/2019 | 09:29 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי כתבתי לך בהודעה הקודמת ובמקום ללחוץ שלח ..זה ברח מיכלי שלי חייבת סבלנות מתוקה שלי את בהחלט מסוגלת ואני גם סומכת עליך שתעשי את הדברים בצורה שקולה אי אפשר מיד אחרי שהגעת להחלטה ..לרוץ עליה גם אם מרגיש לך שזה הדבר הנכון לעשות כי גם זה תהליך יפתי תני לזמן זמן..את תהי בסדר גמור.. אוהבת אותך יפה שלי

18/07/2019 | 11:30 | מאת: אביב

יש בך חלקים שמפחדים /חרדים מהניתוק מה יהיה איך תסתדרי ....ועוד ואז מה קורה את החרדה את מפנה (בדרך לא מודעת למי שתומך בך)רבה איתו כדי להזדקק למטפל ולהגיד לעצמך שאת אפס ושאת לא יכולה .. זה הגלגל המוכר של החרדה ....אבל למדת אחרת אז פרגני לעצמך על מה שכן הצלחת ובפעם הבאה בטוח תצליחי יותר

18/07/2019 | 16:20 | מאת: מיכל

וואו. אביב יקרה! לא חשבתי על זה כך..על החרדה ושוב פחד הנטישה הזה.. והריב הזה כדי שוב כאילו להרגיש לבד...לא יודעת. אני בטוחה שאני יכולה. ואעשה פרידה ואצטרך לא לשגע את עצמי או אותה. תודה שהארת את עיניי...חוזרת לפעמים לדפוסים ישנים. וגם לשחור לבן כמו שאמרה לי המטפלת.. אראה אותה רק באמצע שבוע הבא!!