עכשיו תורי לא לישון.... . . והנה חוקי מרפי .

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/07/2019 | 01:56 | מאת: מיכל

דווקא שהחלטתי להפרד....חוקי מרפי. .אז נוצרה בעיה...לא רוצה לספר פה מה כדי לא לחשוף...כתבתי לה הודעה..היא ענתה כהרגלה. שאנינחושבת במונחי שחור לבן. כנראה. אבל קשה. ומבאס שעוד לא הספקתי בכלל לעבור תהליך של פרידה ועובר עליי משהו כזה קשה....וחייבת לשתף..אוףףףך מבאס

18/07/2019 | 06:37 | מאת: אביב

זה נכון את חייבת לשתף. כמו כל בני האדם שזקוקים לתמיכה. אנחנו בני האדם אנשים של קבוצות הצורך לתמיכה הוא של כולם גם הסבל הוא של כולם עכשיו ,יש לך כלים כשמוצף לך את צריכה למצוא דרכים נוספות מעבר למטפלת ...עוד אנשים, מקומות לתמיכה. לבד אף אחד לא יכול כל בני האדם זקוקים למערך תמיכה ... והכי חשוב חמלה עצמית...לא מגיע לך שתדברי אלייך בנוקשות 💜💛💚