והיום סוף סוף.... הקלה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/07/2019 | 21:32 | מאת: חטוליתוש

היום סוף סוף לא היו עיכובים בטיפולים של אמי...לפחות זה מה שהבנתי כי אמי אמרה שבבוקר לא עשו הנהלציה שזה מאוד חשוב אבל הייתי איתה עוד לפני ארוחת הצהרים..אולי בגלל שראו אותי שם.. אמרו שאחרי האוכל יעשו זה כל כך חשוב ולא לחינם אני מתעקשת ..כי רק זה עוזר לה לנשום יותר טוב...היא חייבת..!! בערב הזכרתי לה לצלצל בפעמון שיבואו... מחר כבר אקבל דיווח על ההמשך אבל זה מוכח שהיא נושמת יותר קל אחרי הטיפול אז למה לוותר?? גם בטיפול היה בסדר..לפעמים מרגיש לי כאלו שהיא נתקעת על משהו ספציפי ...ולא מבינה למה.. ולפי התשובות שלי היא..או ממשיכה או ..עוברת הלאה. בסך הכל אני חושבת שהיא בסדר ובאמת מנסה רק לעזור... היום אמרה שהיא גם מטפלת באלימות בזוגיות ..ושאלה אם יש דברים שאני רוצה לשתף... הטיפול נגמר מוקדם יותר היום אבל לא נורא כי היא לפעמים גם חורגת מהזמן ..לטובתי.. עוד יום עמוס מאחורי ומחר צריכה ללכת לאוורר לאמי את הבית ...חוץ מהביקור אצלה וכל השאר ... היוםצלא יכולתי להדליק מזגן בבית כי הקור מקפיא אותי ואני כל הזמן מתעטשת... ביי בנתיים

15/07/2019 | 22:41 | מאת: מתמודדת

חטולית איזה כיף לשמוע שזה הגיע... תודה שאת מעדכנת.... מקווה שזה רק ימשיך כך. תמשיכי להראות נוכחות גם כשקשה תראי כמה זה מועיל... מאחלת לך הרבה הרבה כוח. לגבי הטיפול שלך.. אולי כדאי לעבד את המילים לשאלה מוגדרת ולהעלותה בשיחה? יכול להיות שזה אי שימת לב שלה.. ואותך זה מבלבל? חוסם? ... ציינת שהמפגש היה קצר יותר.. יש פה אכזבה? למרות הידיעה שלפעמים היא גם מאריכה לטובתך..... אם לא מזגן אז מאוורר.. החום הורג. ומהריצות בחום וקור ממזגן מקפיא ודאי אפשר להתעטש ולחלות.. שמרי עלייך יקרה!!!! אגב.. האם יש צד לאלימות? מדוע שאלה זאת? .. מחבקת. מאחלת לילה נעים וטוב. תתרפקי על התחושה שהיום היה יום גדוש וטוב.

16/07/2019 | 17:52 | מאת: חטוליתוש

לא יודעת למה העלתה את הנושא שיש לה גם ידע בטיפול באלימות זוגית .... אולי נסתה בדרך אגב לשאול אותי אם יש....ברור שלא !! לפעמים הטונים בווכוחים עולים כמו אצל כולם אז כן גם אצלנו.. ודיברתי על זה גם במפגש אתמול.. היום נשארתי אצל אמי רק שעה כי הייתי עייפה ומותשת ..אמרה לי את נרדמת בישיבה אם את עייפה לכי הביתה לנוח ..אז הלכתי אבל לא לפני שוידאתי שההנהלציה שלה בדרך אליה.. היום אין לי כוח לכלום ...חוץ מלכניס כלים למדיח לא עשיתי כלום ... גם מחר יש יום וגם אורחים לאמי בשיקום... כמעט נרדמתי בישיבה בזולה שלי..( כורסה) כולם נרדמים פה .. ופחדתי שאחר כך לא אוכל להרדם... מעסיקה את עצמי כדי להיות ערה מיאוווו

16/07/2019 | 19:14 | מאת: מכל

לפעמים מטפלים רק מנסים לברר...אל תקחי קשה שביררה. ושמחה לשמוע ששומעים את אמך!!! ומטפלים

16/07/2019 | 22:29 | מאת: מתמודדת

חחח אני אוהבת את המיאוו שלך....😂😍 כנראה באמת שאלה כדי לברר.. שמחה לשמוע שהכל בסדר. ורגיל... יפה שאימך שמה לב שאת זקוקה למנוחה.. ולא דורשת יותר או מבקרת אלא מעריכה... תנוחי יקרה.. גם לשבת בזולה זה נהדר. מחר אורחים?? תהני.. אלו שהיו שבוע שעבר? מה זה דורש? להכין אוכל? אל תשכחי את כדור הסכרת.... במידה ותאכלי מאוחר.... אוהבת אותך. לילה טוב אגב.. לבת שלי יש בובת חתול.. היא מאוהבת בה.. אפשר לקרא לזה חפץ מעבר או תחליף למוצץ... ממש מרגיע משמח והכל בשבילה..... אז מחוברת למיאווו... מזכיר לי אותה אומרת זאת.. חח.. "אני רוצה מיאו אדום" ככה קוראת לזה.. לא אומרת את החתול האדום.. קוראת לו מיאו.... מסיימת לכתוב הולכת לתת לה נשיקה.. (הנשיקה קצת ממך/ בגללך חח) וגם לבן... אוהבת לשבת לידם ורק להסתכל... אפשר כך שעות... מלאכים שלי.... אהבות.... איזה אסוציאציה ממיאו... 😊 לילה טוב אמא חתולה😉😘