משהו מוזר שם אצל אודי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/07/2019 | 08:07 | מאת: חטוליתוש

לא עלו הודעות חדשות גם לא מה שאני כתבתי שם... ואין תגובות של אף אחת שם... משהו מוזר...

15/07/2019 | 12:16 | מאת: אביב

בשדה התעופה .... או שנייה לפני ..שיהיה בריא האדם הזה כל כך מיוחד ...ואיזה מזל שכאן אני יכולה לכתוב את זה בלי שמישהו יחשוב שאני מנסה למצוא חן בעיניוו או לסנוור אותו ....

15/07/2019 | 22:25 | מאת: מתמודדת

אויש.. נשמע לא נעים.... מתכוונת לשניכן.. חטולית על שאין מענה ואף תגובות לא הנשלחות.. ולאביבי על התיאור.. נשמע שהתבלבלו שם אם את אומרת משפט כזה.. תחזיקו חזק. בטוחה שתקבלו תשובות...