וואו כמה שאתן ערות ופעילות.. .

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/07/2019 | 07:37 | מאת: מכל

חטולית, אין על מה להתנצל...את עסוקה וחייבת לדאוג לאמא ולעצמך. את לא חייבת לכתוב תמיד.. אך מה שכתבת. וואו. כן, המטפלת שלי מדהימה!!! מאוד מיוחדת ומאוד הולכת איתי!! היא הציעה תקופה של פרידה, אני מצידי הייתי בורחת אחרי פגישה אחת של פרידה. אבל אני למדתי שזה לא נכון ויש לעבד כל דבר...לי פשוט עלה רעיון שעל כל שנת טיפול נעשה פגישה..סתם סימבולי כזה... והיא הסכימה. גם האפשרויות פתוחות וזה כל כך מקל עליי... אני לא מבינה איך נפרדת בפגישה יחידה והמטפלות שלך הסכימו?? בהחלט לא נשמע טוב.פעם שרציתי להפרד ממנה ( והיו הרבה כאלה רגעים)אמרתי שנפרדים וזהו..והיא תמיד החזירה אותי לדבר והסבירה שאני אתחרט על כך בעתיד. צדקה! ואמרה שזה תהליך וכו' כן, זכיתי! וקבלתי אותה מתנה..היא ממש מתנה עבורי! הטיפול הוא המתנה הכי טובה שיכולתי לתת לעצמי!! תמיד ספרתי עד כמה היא מכילה וטובה עבורי. בריאות וליום רגוע. גם אני בבי'ח היום לבדיקות..נתראה😉 יום טוב

15/07/2019 | 09:05 | מאת: מתמודדת

כיף לשמוע אותך כך. מאחלת שתקרני משמחה ואור כל שנות חייך. בהצלחה בבדיקות ושמועות טובות.

15/07/2019 | 09:49 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שהבדיקות יעברו בקלות ובשורות טובות.. אוהבת אותך מתוקה

15/07/2019 | 13:38 | מאת: אביב

מהשריטות שלנו ומהגיל זה לישון מעט לעשות הרבה ....ימים עמוסים לחלוטין .. תהני מהחופש והצמיחה כייף לקרוא אותך