אביבית ומתמודדת אהובות 🌹🌹🌹

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/07/2019 | 21:53 | מאת: חטוליתוש

הייתי כל כך עסוקה עם אמא שלי מאז גם שחזרתי ממנה ... לא שמתי לב כמה שאתן הנהדרות כאן כותבות על כל הכאב עם ...ובלי אמא... עסוקה בכביסות של הבגדים שלה שהחזרתי מבית החולים ..מלוכלכים ... עייפות כללית מתישה של מלחמות בלתי פוסקות על התנאים שבהם היא מאושפזת ....עד שעה 21.00 שהתקשרה להודיע שכן עשו הנהלציה כבר פעמים מאז שהלכתי..וכן הביאו לה אנטיביוטיקה ..... ועדיין משתעלת כמו מסור חשמלי... אז קראתי אתכן בנשימה עצורה !!! בנות אהובות אתן מהממות !!! כל כך מבינה את הכאב שהיה גם חלקי כל כך המון שנים עד שנפטר בעלה .. אחזור

14/07/2019 | 23:49 | מאת: אביב

רק שחםםם.... הכל טוב יקרה אוהבת מליונים תשמרי עלייך .....תנסי קצת לנוח ...חיבוק

14/07/2019 | 23:58 | מאת: מתמודדת

תודה יקרה.. זה לגמרי בסדר. מובן. ואף נחוץ שתפני את הכוח אלייך ולאימך ולכל המסביב... יודעת שאת פה. ובחיבוק גם בלי מילים נותן המון......