תגידו..עדיין לא פסח נכון כי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/07/2019 | 15:44 | מאת: חטוליתוש

שום דבר לא השתנה בטיפול של אמא שלי גם היום !! הגעתי חצי מעוכה מנסיעה שחזרתי מרופא הנוירולוג ...שלא אהב כל כך את תוצאות הבדיקות שעשיתי בוולפסון..ואמר טוב.. למעשה זה לא מפתיע אותי....עכשיו צריך להליף לך את הכדורים נגד הכאבים..ולעשות עוד בדיקות דם מורחבות כולל אידס... הוא הופע מאוד ולא אהב בשביל מה בדיקות אידס שאל ?? מה אני כבר יודעת שאלתי אותו.... אלה בדיקות שרק רופא ראומטולוג יכול לבקש..אמרתי לו אני צריכה עכשיו לחכות חצי שנה לרופא כי אין תורים אליו עד.... אז היה יפה מצידו שהלך לרופא אחר לבקש עזרה שיכתוב לי את הבדיקות ובטעות נתתי לו את הכרטיס של בעלי... באמת עשה מאמץ ושלח אותי אל הרופא הנוסף ושוב תחקי בתור... כבר לא מדברת על סה שהאוטובוס שאיתו אני נוסעת בד'כ ..כבר לא מגיע לאן שאני צריכה ..ומשם עוד אוטובוס להחלפה..ומאוד קשה לי להתנייד בין אוטובוסים... אבל לא ויתרתי..ואחרי הכל כן נסעתי לאמי שחיכתה לי בצהרי היום במיטה.. !! תגידו כאן זה גנון שמשכיבים את הילדים אחרי האוכל במיטה.?? וכהרגלי שאלתי מה עם הינהלציה ?? אמרה לי ..לא עשו.. שוב ניגשתי לצוות לשאול למה..אמרו כן עשו..אמא שלי תמיד משקרת?? באמת שכעסתי..ואחרי כמה דקות הגיע אח..ושאל אמרה לו שלא..אמר אני אבדוק..הלך ושוב חזר עם מנה כפולה של הנהלציה...אז למה כל השקרים האלה. אמר שהרופא רשם להפסיק..בסדר אם הרופא רשם אנח רוצה לדבר איתו עכשיו כי אין מצב שאמי מחרחרת כמו טרקטור ולא תקבל שום טיפול..אחר כך ישחררו אותה הביתה ותוך יומים שוב נגיע לאיכילוב..אז מה עשינו ?? האח הזה כנראה כן אחראי והלך להביא רופא אחר שיבדוק את אמי..אמר לי באמת שמעתי אותה מחרחרת והבאתי רופא שיבדוק.. הרופא בדק ואמר נכון מאוד חייבים להוסיף לה עוד חומר בהנהלציה וגם לתת אנטיהוטיקה שלא תקבל דלקת.. ה' בעזרי לכל אורך הדרך ואמי כל הזמן מסכנה שלי כבר לא יודעת אייך להודות לי גם עשו בדיקת שלפוחית השתן וגינאלי לראות אם היא מוציאה מספיק שתן אמי אומרת לי תראי רק כשאת כאן עושים לי את כל הבדיקות שצריך!! אז מה השתנה...??? כלום לא השתנה כשהם רואים משפחה שדואגת ועומדת להם על הראש הם עושים !!! ומחר יום חדש...מי יודע מה ילד יום להתראות בנתיים

14/07/2019 | 15:59 | מאת: מכל

אוי מתוקה.. איזה יום...תטפלי בעצמך! תעשי מה שצריך. ועם אמא אין ברירה אלא להיות שם ולדאוג להכל. חבל שכך אבל נשמע שצריך. איתך, מיכל

14/07/2019 | 16:54 | מאת: אביב 22

חטוליתוש צר לי להגיד לך שכלום לא השתנה ... ומערכת הבריאות לא סופרת קשישים ואם אין משפחה אז שהקשיש ימות ....הקשישה במזדרון רק מתחלפת ....אוהבת תחזיקי מעמד

14/07/2019 | 16:55 | מאת: מתמודדת

חטולית אהובה ויקרה!! נשמע מתיש.. האח הזה שליח טוב.. נקווה שיהיה שם הרבה... ותמשיכי במעקב.... אימך זקוקה לך ומעריכה.. נסי לשאוב מזה כוח.. הרבה בריאות גם הרופא שלך היה שליח טוב היום.. מקווה לתוצאות טובות בבדיקות.. ונסי לנוח בין לבין....