בוקר טוב!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/07/2019 | 09:23 | מאת: מכל

תודה לכולכן, שאתן כאן! שאתן משתפות... אני מאוד מקווה שאתן לא תקחו את הדברים שלי שאני בטוב להלקאה עצמית כמו למה לא אני?? למה ממשיכה בטיפול ומרגישה עדיין רע? הייתי בסרט הזה...מקווה שאתן מפרגנות באמת...ו...מקווה שאכן אצליח! עוד לא יודעת מה היא תגיד על ההחלטה..ואולי בכלל תהיה נגד?? לא יודעת..אבל מקווה לטוב. שבוע טוב לכולכן. אוהבת. מיכל

14/07/2019 | 09:38 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי מתוקה אייך יעלה בדעתך שאנחנו לא נפרגן לך באמת ומכל הלב קחי טת הכל באיזי תנשמי עמוק וכל מחשבה שלילית הסירי מדאגותיך.. תמיד כאן איתך או ..שם.. את לא לבד ויהי מה אוהבת אותך יפתי

14/07/2019 | 09:56 | מאת: מכל

תודה חטולית, כמה שאת מחזקת!!!!!!! ❤ מקווה שאמך תחלים במהרה. ושיתייחסו אליה בכבוד!!! את מדהימה. תודה

14/07/2019 | 10:05 | מאת: מתמודדת

מיכלוש!!!! מאיפה הבאת את זה??? הכי שמחה בשבילך.. השיתופית והדיעות לא באו כי לא פירגנתי או כי חלילה רציתי לדכא... ממש לא!!!!! אלא לתת את הצד שלי וכמובן גם רשמתי שלכל אחד דרך משלו, במילים כאלו או אחרות... יודעת שלא האשמת. אבל מרגישה צורך להסביר שוב.. מאחלת לך דרך צלחה. וגם אם המטפלת תחשוב שזה לא נכון.. את המחליטה ובטוח שהיא תהיה לפי מה שנכון לך גם אם תהיה דיעה שונה...... מחבקת ומחזקת אותך בתהליך מתמודדת

14/07/2019 | 12:16 | מאת: אביב 22

קודם כל יקרה תירגעי הכל בסדר !!!!! אין סיבה שניקח זאת קשה ... לדעתי כולנו בדרך..בתוך תהליך , גם פרידה הוא תהליך ...זה לא טוב או רע ...יש בחיים גם מזה וגם מזה ... נניח ניקח אותי לרגע יכול להיות כאב עמוק על אמא למשל ...ורגע אחר כך אושר על דברים אחרים בחיי....לדעתי החכמה לדעת לקבל את הטוב ואת הרע את כל מה שבא ... הטיפול פשוט מקטין את אורך הגל ... אתך אהובה , תאפשרי לעצמך את תהליך הפרידה זה תהליך משמעותי ביותר ...אל תוותרי על הקושי והכאב בתהליך הם חשובים ..

14/07/2019 | 16:46 | מאת: מכל

תודה. וקל לי יותר עם אביב אבל הכל מתקבל באהבה❤

14/07/2019 | 16:48 | מאת: אביב 22

הי את הכרת אותי גם בוחרת ....אז זה אותה הגברת רק בשינוי האדרת..

14/07/2019 | 17:59 | מאת: מתמודדת

הבנתי.. חח..