מיכלי חטוליתי ובוחרת מובחרת יקרות שלי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/07/2019 | 03:58 | מאת: מתמודדת

קראתי. קצת עמוסה בכדי להגיב כפי שאני רוצה... בהמשך אשתדל. בינתיים חיבוק אוהב. לכל אחת, באופן אישי. לילה טוב ושבת מנוחה מתמודדת

13/07/2019 | 07:53 | מאת: בוחרת

רואה שקשה מקווה שכבר יותר קל קצת ... שולחת מליוני חיבוקים אוהבים ... איתך בלב

13/07/2019 | 12:15 | מאת: מתמודדת

בוחרת אהובה שלי!! ראשית, תודה על החיבוק. ועל כך שאת רואה..... אני מתנצלת אם הכאבתי.. לא באופן ישיר.. בכך שהרבה פעמים רשמתי לחטולית על שזוכה לכיבוד הורים.. כל כך שמחה שכתבת, פרקת.. מה שעל ליבך. ובמקביל כל כך כאב לקרא.. להרגיש.. את הכאב מתוך המילים, השורות הקצרות.. והמכילות רבות.... כל כך כיף שאין את השיפוטיות.. ויש קבלה והבנה לכל אחת במצב שלה.. מאמוש.. רוצה להציע משהו.. תחשבי אם מתאים לך אינך חייבת אפילו להאזין אם אינך רוצה כמובן; האם כדאי לכתוב את המילים הללו על דף ולהקריא אותן בטיפול? יש כל כך הרבה בכל מילה. שומעים את הכמיהה גם אם תקווה כבר אבדה או כלתה.. שומעים את הזיכרונות שממאנים להימחק. מיסרים. חונקים. בכל מיני עוצמות של דימויים.... אולי שוב, כדאי להעלות זאת.. אולי הפעם זה מגיע מכיוון אחר.. של חסר.. של צורך אמיתי לשחרר.. ???? אמרת משפט חכם.. צריך קודם לכעוס כדי לסלוח או להשלים... תחושת ה'כלום' משאירה מצב סטטי.. כאוב לא ניתן לאיחוי.. לא מדובר.. דחוס אי שם... וכואב כל פעם כשעולה משהו שמזכיר או נזכר.... מיכלי יקרה!! אכן, לעולם לא נדע. ומה שנדרש ממנו זה לעשות מה שנראה לנו הכי נכון לעצמינו. אם כך מרגיש לך שלם, זוהי דרכך. צריך לזכור שזו לא החלטה לחיים אלא דבר גמיש... תמיד במידה ותרגישי צורך מחדש תוכלי לחדש את המפגשים או אפילו לפעם אחת. זה גם מעולה שאת נותנת לעצמך את האפשרות לבחון את עצמך באופן אישי בלי ה"עזרה" של מטפלת לאורך הדרך... רציתי להוסיף עוד משהו, כשאני הייתי בתהליך פרידה אז, לפני כשנתיים לא ידעתי למה המטפלת מתכוונת.. גם אותי זה הלחיץ מזה אומר תהליך פרידה.. על מה לדבר? זה אותו דבר כמו פגישות רגילות רק המילה מרחפת בחדר... ועוד... למפרע הבנתי שזה תהליך בריא הסוגר מעגל. של תהליך שעבר במהלך הטיפול (שזה מעצים ונותן כוח גדילה.. מה גילית בעצמך.. איך הנפש התעצבה.. התחזקה.. מבינה אחרת.. מצליחה אחרת וכו'..) וכן לתת תוכנית עתידית כלשהי... כלומר גם בעניינים צדדיים שעלו בטיפול אם עלו.. למשל עבודה.. חברויות.. או עצמך... אל תרגישי שאת חייבת את תהליך הפרידה, לכל אחד מתאים הצורה של הנפש שלו... זו רק המלצה. שכנראה טובה למטופל ולמטפל כאחד.. את יחד איתה תדברו על מה שמתאים לך (!!) בפגישה השבוע... בהצלחה. חטוליתי!! מ7 עד 10 הרבה זמן בהחלט כדי להביא לשיעמום.. יש אפשרות להביא לה תשבצים או כל דבר אחר שאוהבת לעשות כדי להעביר את הזמן?? יודעת שאת עושה עבודת קודש.. ועם המסירות והמעקב שלך בסוף בטוחה שיפעלו כפי שצריך ונדרש לה... האם הצלחת להגיע לשבת בנחת? יש לך אפשרות ללכת אליה בשבת או שזה רחוק ולא במרחק הליכה..?? אוהבת את כולכן. המון. לקח לי הרבה זמן לכתוב כי כל רגע הפסקתי... (לא רק בגלל השבת אלא בגלל הנפש העייפה...) לכן בסוף כתבתי לכולכן בהודעה אחת... מקווה שזה בסדר.... נשיקות. שבת שלום... מתמודדת

13/07/2019 | 21:38 | מאת: חטוליתוש

מתמודדה אהובה קראתי אותך עכשו אחרי צאת השבת אחרי הבדלה. אמי לא הטיפוס לתשבצים או שום דבר אפילו שקרוב ל... אשה מבוגרת בת 84 שבזמנה בפנוי רואה תכניות טלוויזיה או לפני השינה מקשיבה לרדיו ליד המיטה והשיעמום גרם לה לשכב במיטה ו..לאכול פירות... מעבר לזה אין לה שם מה לעשות... וכן..הצלחתי להגיע לסיים את המטלות שלי לפני כניסת השבת..ולקבל את השבת בזמן.. מאחר והמקום מאוד רחוק לא יכולתי ללכת לשם רגלי מה גם שצריך לעלות המון מדרגות ברגל ... ממש לא בשביל הרגלים שלי אבל יש גם מחר... למרות שגם מחר יום עמוס בבוקר פיזיאותרפיה..משם לנסוע לרופא נוירולוג...ומשם בדרך חזרה לאמא שלי לפחות מקווה שהלילה אישן כמו שצריך..!!! אוהבת מכל הלב

13/07/2019 | 22:08 | מאת: מתמודדת

אווץ' "אחרי צאת שבת אחרי הבדלה".... בזמן אחר הייתי בדיוק כמוך... ואני אמורה עדיין להיות..... משהו לא נותן לי. אולי אי השקט שבו אני נמצאת.. אולי המרד... אולי הכעס.. אולי בריחה.. אולי כאב... אולי הכל!!!! אשריה שזכתה להגיע לגיל זה.. שתתמיד, בבריאות. האם יש שם טלוויזיה? האם יש לה מכשיר רדיו שיכולה לשים ליידה? האם עיתון? לא חייב תשבצים.. זה בהחלט קשה בגיל מכובד זה..... לאכול פירות... זה גם מצויין לא?? לפחות משהו בריא.. או שיש בהם סוכר? זה בסדר לה? כל הכבוד שהצלחת לתמרן ולהגיע לשבת מוכנה.. בעלך, הבן עזרו גם? יצא לך לדבר עם אימך טלפונית? לברר איך עברה השבת? אם לא.. גם מחר זה בסדר.. מאחלת הרבה הצלחה במטלות של מחר. ושתשמעי שהיה טוב לה. תרגישי טוב.. ותנסי לישון מוקדם במידה ולא נחת בשבת... כדי לקבל כוח גוף ונפש כאחד... נשיקות וחיבוקים מתמודדת

14/07/2019 | 07:48 | מאת: חטוליתוש

נהדרת שלי לכל השאלות שלך התשובה היא לא ... אין שם כלום חוץ משיעמום אחד גדול... כי מכניסים אותם למיטה מוקדם כי כנראה שככה נוח להם כדי להפטר מהחולים מוקדם . וגם פירות בשעות האלה לא בריא לה בגלל הסכרת ... והיא כבר אחרי שקיבלה תרופות אבל מה אכפת להם הם רואים בבוקר סוכר גבוה ויש נותנים אינסולין וזהו,!!! לא הצלחתי לדבר איתה כי לא ענתה לפלפון... מקווה שהיום בפגישה איתה אבין יותר טוב אייך עברה השבת .. יום ראשון נפלא לכולן אוהבת המון

14/07/2019 | 10:11 | מאת: מתמודדת

אויש!! 😑 אין לי מילה אחרת.... בהצלחה היום בכל עניינייך שלך.. והלוואי שהיא תשמח אותך הפעם שהיה טוב.. גם אם יחסי.. אמן!!!!!!!!!