המון מילים - טריגר -

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2019 | 16:37 | מאת: בוחרת בשינוי

המון מילים וכלום לא בא מרגיש כמו מוות בנשמה כמו אזיקים על הלב אזיקים על הלשון כמו כלב מוכה עם זנב בן הרגליים והלב רוצה מנוחה גוש כאב חונק את החזה גוש של מועקה מאז מהיום מכאן משם והמילים יוצאות אל המקלדת והעיניים דומעות והלב הלב עומד להתפוצץ מהכאב זיכרונות אני הבת הרעה הלא טובה הבת המקולקלת כמה מילים כמה ואין להן נחמה הלוואי והמוח היה מוחק את המילים אבל הוא לא יום אחד זה יבוא השקט יום אחד עוד תהיי לי מנוחה אין לי מושג איך אתן מצליחות להיות במקום מכיל (כיבוד הורים ) ....כבר שנים שאני לא שם ...פשוט לא יכולה להיות שם בהרגשה . כרגע כמה טוב שיש מקום מכיל שאפשר לכתוב בו .... את האמת אני די אוהבת שכאן אין מנהל למרות שגם שאידה הייתה היא לא נכנסה כל הזמן , היא רק הייתה ברקע ....הייתה הידיעה שהיא קיימת אם תהייה בעיה אבל השיח ...היה כאן בניינו ... תחנת פריקה וטעינה ... אוהבת אותכן מליונים ותודה אהובות שאתן מאפשרות........

12/07/2019 | 17:01 | מאת: חטוליתוש

בוחרת מובחרת שמחה שאת בוחרת להביא לכאן את הצעקה החנוקה שלך היא נשמע כל כך כואבת .. המקום הזה למרות שאין בו מנחה או מנהל הוא מקום נהדר לבוא ולהניח את כל מה שכואב ומעיק ואנחנו כאן כדי לתת לך מקום להיות מה שאת על כל כולך אוהבות אותך בוחרת מובחרת המונים ובקשר לכיבוד הורים...זה תהליך ארוך וקשה שצריך לעבוד עליו ולוותר על דברים... העדפתי לסלוח כדי לא להרגיש את הכאב של כל השנים...הסליחה היא תהליך לא פשוט כמו.. להתמודד עם כל כאב אחר... ויתרתי על הגאווה שלי וסלחתי כי גם אני לא יכולתי להמשיך ליזוב את דם נפשי לעולמים !!! אוהבת אותה אהובה ותמיד איתך כאן..שם.. חטולית

12/07/2019 | 17:17 | מאת: בוחרת בשינוי

הלוואי לא מרגישה כעס מולה ...הלוואי והייתי מרגישה אותו את הכעס , יודעת שכועסת אבל לא מרגישה כלום . ולסלוח קודם צריך לכעוס ... ולהכיר באמת הכואבת , והאמת מורכבת מידי , עם טוב ועם רע .. זה ממש עצוב הלב שלי נאטם מולה ...פשוט נאטם גם אני אוהבת אותך מליוניםםם

12/07/2019 | 17:52 | מאת: מכל

כל אחת והמקרה שלה מתוקה שלי, לכל אחת סיפור אחר ואמא אחרת... ונכון יש תהליך של כעס. וואו כמה כעס הוצאתי בטיפול על הגידול שלי. ואחר כך יש השלמה והחלטה מה רוצים היום. האם מתאים קשר או לא..האם היום הקשר מרעיל?? וכו' אני השארתי את רוב כיבוד ההורים לאחותי.... איתך, שבת שלום.🌷

14/07/2019 | 01:30 | מאת: בוחרת בשינוי

תודה על המילים .. כל כך מדוייק ...💜💔💛