חטוליתי, מיכלי יקרות ואהובות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2019 | 11:55 | מאת: מתמודדת

מיכלי, מאחלת המון הצלחה!! תמיד פה לכל שתבחרי.. חטוליתי, מתיש ממש. תנסי לומר בסוף כל יום שיהא לך לזכות מצוות כיבוד ההורים... זה נותן כוח.... מקווה שיחול שינוי לטובה. מבינה שקצת שונה הסיפור מאז.. של בעלה.. ובכלזאת המקום אוגר זכרונות מרים.... לך ולה.. איך היה לה מ7 בערב בחדר? איך היה היום? איך הצלחת להתארגן לשבת?

12/07/2019 | 16:48 | מאת: חטוליתוש

בוחרת מובחרת תמיד אומרת לעצמי שזו גם מצוות כיבוד הורים שהיא כה חשובה בהחלט שונה כי היא נמצאת שם כבר שבועים ב'ה וכן היום כבר אמרה לי שאתמול טיפלו ועשו הנהלציה וגם הבוקר אין ספק שהלחץ שלי עליהם עזר..לקח להם שבועיים להתארגן על עצמם ולהגיע למצב שהם כן יטפלו כמו שצריך ועדיין אמשיך לעקוב אחרי הטיפול כי הפסיקו לה את הריפוי בעיסוק ... היה לה נורא משעמם להיות במיטה כל כך הרבה זמן לפני שינה כי מקבלים את הכדור שינה רק ב..22.00 ... ימים יגידו.. שבת מבורכת אהובה

12/07/2019 | 18:02 | מאת: מכל

תודה..בהחלט אעדכן

12/07/2019 | 19:43 | מאת: בוחרת

אז כל התודות עבורה ומתמודדת אוהבת אותך ....😊

13/07/2019 | 21:25 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה באמת סליחה המון סליחה כנראה כבר הייתי עייפה מידי וכתבתי בטעות את שמה של בוחרת בשינוי אבל כל השאר .. אוהבת אותה יקרה שלי

13/07/2019 | 21:36 | מאת: מתמודדת

חחחח הבנתי שזו טעות.. לא לקחתי ללב... הכל בסדר...⁦☺️⁩ אין שום צורך להתנצל.. ואם כבר להתנצל... מתוך הומור כמובן.. חטולית.. כתבת 'אוהבת אותה...' ומה איתי?!?! חחח יודעת את התשובה... אוהבת אתכן. מאוד. חיבוק חם לשבוע מבורך