נכנסת לומר לכן תודה........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/07/2019 | 11:24 | מאת: מכל

לכל אחת ואחת מכן שתומכת ומוסיפה מעצמה. אני בהתלבטות גדולה, היו הרבה פעמים במהלך השנים שחשבתי על פרידה וזה דובר המון.. היו רגעים של בריחה, של פחד מהתמודדות וכו' תמיד חזרתי אליה לדבר, לשוחח ולהבין עוד זוויות..דבר,שאינו קל כלל! וטוב לי איתה, בתקופה האחרונה מפסח בערך..הרבה פחות נפילות כואבות, המון תובנות ועבודה בעזרת המכשיר emdr שממליצה לכולכן לעבוד איתו בטיפול!!! בגדול, עברתי תקופה מאוד ארוכה שלא חשבתי שאמשוך בכלל..טוב, לא ידעתי מהו טיפול..ובכלל חשבתי שאולי אשאר לנצח..כי אמרה כמה שאצטרך..ומה שאחליט..וכן, יש כאלו שנשארים שנים. המון פעמים כתבתי על פרידה ונסיונות פרידה ממנה שלא צלחו( אולי לא התאימו) הפעם מרגישה ששונה..אבל בהחלט לא יודעת מה היא תגיד על הרצון שלי. לא קל...זה לא יהיה קל..הבנתי ממה שקראתי שיש נסיגות בפרידה, אני מעדיפה פגישה אחת של סיכום. יודעת שהיא תציעה הדרגה...ושגם שם תהיה עבודה. אולי הקשה ביותר אחרי שלמדתי איך להקשר.. ובכלל היו תקופות של תלות מאוד חזקה, של קנאה באחרים, של מחשבות אין סופיות על הקשר ומהותו...זה היה לב ליבו של הטיפול, הקשרות ותלות!!! אז תודה לכל מי שליוותה אותי מההתחלה ועד היום.לא נפרדת מהפורום שבוודאי אצטרך אותו במיוחד בתקופה הזו....שבת שלום ובריאות וחוזק לכולכן.

12/07/2019 | 11:31 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שלי מתוקה תמיד כאן ותמיד אתמוך בך אם תרצי..אחרי השיחה איתה כנסי וספרי אייך הגיבה אייך היה לך כל מה שאמרה ו....המון תובנות חשובות הבאת כאן.. כשתחליטי שהזמן הנכון לך ... אנחנו כאן תמיד אוהבת אותך חטולית

12/07/2019 | 11:42 | מאת: מכל

חטולית יקרה, את כזו חמה ואוהבת. כייף לי תמיד לקבל חום ממך. אני לא עוזבת..העברתי גם לפורום של אודי את ההודעה. אעדכן בע"ה.. בנתיים עוזר לי לכתוב כדי לעכל שז. מה שאני מכוונת אליו. איך אמא? מקווה שידאגו לה יותר!! ושכן תמצאי עוד תמיכה. ז. ממש לא פשוט. בהצלחה יקירתי ושבת שלום❤

12/07/2019 | 16:20 | מאת: בוחרת בשינוי

היי ,,,,,, תחשבי על בוגרי הגן , כמה זמן את מכינה אותם להמשך... בטח לא במסיבת הסיום נפרדת וזהו שתיכן צריכות את התהליך זה תהליך שדומה לתהליך האבל ....את בטח מכירה אם לא תפשי שלבי האבל של קובלר.. תהליך של פרידה מאוד חשוב , כמעט כמו הטיפול כולו ...שלא לדבר על תרפיית ידית הדלת (תכנים שעולים דקה לפני הפרידה ) .. אבל זה אפשרי וזה מצמיח ...בהצלה ושבת טובה

12/07/2019 | 16:21 | מאת: בוחרת בשינוי

אוהבת

12/07/2019 | 17:49 | מאת: מכל

היי....בוחרת מובחרת😁 ממש הולם אתוך. את צודקת, בגן יש תהליך. כמה הכנות למסיבת סיום, הכנות לכיתה א', מה יעשו בחופש ועוד ועוד כן..טיפול זה דומה בכמה מובנים..אנחנו דברנו על זה פעם.. וטיפול זה גם שונה בהמון מובנים...ברור לי שצריך תהליך מסויים מצד שני אני פוחדת מתהליך שכזה שיעורר שוב דברים כשנסכם. והאם יתאפשר לי להפרד למרות החששות..תודה ושבת שלום.❤