מיכלי בוקר טוב מאמי......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/07/2019 | 09:42 | מאת: חטוליתוש

את הפרדה מהטיפול לדעתי צריך לעשות ביחד עם המטפלת .... לדבר ...ולבדוק אייך עושים את הפרידה בצורה שתהיה טובה לך וגם את התמיכה שלה בענין.. חזקי ואמצי מתוקה ...זה לא בשמים.. אוהבת

11/07/2019 | 11:02 | מאת: בוחרת בשינוי

מיכלוש בדיוק נכנסתי לכתוב לך ... פרידה מתבצעת בשלבים ...וכמו שאמרה חטולית יחד עם המטפלת .. בעיקרון את יכולה להפחית פגישות לפעם בשבועיים ולהתחיל לדבר על פרידה אולי להחליט על פגישות החזקה אחת לחודש ואז גם עליהם לוותר איך שלא יהיה זה קשה . אבל מעניין אותי למה דווקא עכשיו ???, עד כמה שהבנתי עברת תקופה לא קלה עכשיו .. אז למה עכשיו ???? או שזה מהדהד כבר הרבה זמן ואז זה מסביר את כאבי הגב .... בכל מקרה עם המטפלת תמצאו את הדרך הנכונה בהצלחה חיבוק

11/07/2019 | 12:15 | מאת: מכל

בנות יקרות, תודה לכן. בהחלט לא פשוט... לא רציתי לשמוע שזה מוקדם לעזוב ותחשבי טוב וכו'. אני בהחלט חושבת שהיום מצבי אחר!! ממש! ולטובה. השאלה הגדולה כיצד? בהחלט חושבת למה העיתוי דווקא עכשיו..והאם זה ממקום טוב?הייתה לי תקופה ארוכה טובה. ובגלל שהיה קשה והצלחתי להתמודד אחרת מתמיד ותמיד יהיו נפילות. אז דווקט בגלל זה חושבת לעזוב. כי הוכחתי לעצמי שהנפילה זה לא סוף העולם. והצלחתי לראות אחרת!!• והגב- לא יודעת. בעיה ישנה שבאה והולכת לא יודעת אם קשור לנפשי. בודקת הכל. תודה לכן יקרות

11/07/2019 | 12:43 | מאת: בוחרת בשינוי

מיכלי זה אף פעם לא מוקדם מידי או מאוחר מידי .. זה פשוט מרגיש מתי זה נכון ... והכי מבינה אותך ...ותדעי לך שהפעם זה נשמע לא בריחה זה נשמע נכון ושאת שלמה עם זה .. זה תהליך אבל זה אפשרי וכן אחרי כל כך הרבה זמן זה מפחיד .... את יודעת זה אפילו רצוי כדי לדעת שאפשר לבד .. ותמיד אפשר לחזור כשסוגרים טוב תמיד יש את הדרך חזרה סומכת עליכן שתדענה לעשות את זה טוב ונכון

11/07/2019 | 13:07 | מאת: מכל

ממש אהבתי אץ מה שכתבת...וכן היום אני יודעת שיהיה ניתן לחזור כשארצה, מאמינה בזה, פעם לא האמנתי... אני פוחדת מפרידה ועוד יותר חוששת מלהרחיק פגישות כל פעם..כי כל פגישה נראה לי תהיה קשה בידיעה שנפרדים..הרבה יותר קל לבוא לפגישה אחרונה וזהו, למרות שכל כך ברור לי שזאת טעות...מפחיד..אבל מאוד מקווה שאפשרי ושהיא תדע מה להגיד..מחכה לפגישה שבוע הבא שאוכל לדבר איתה על המחשבות שלי..מעניין מה תהיה דעתה,בוודאי שנבחן יחד את כל האפשרויות כמו שאני מכירה אותה🤣 ממש טוב לי לשמוע את מה שכתבת. זה מחזק. תודה❤

11/07/2019 | 14:08 | מאת: חטוליתוש

הכי חשוב שאת יודעת מה מרגיש לך ואם מרגיש לך שזה הזמן לחתוך את חבל הטבור.. ואומרת לך גם מנסיון אישי שנכון שיש נפילות..והן לצורך עליות ..כי יש לך את הכלים להתמודד וזה הכי חשוב אי אפשר להחזיק מטפלת שתהיה תמודה כל החיים אלינו שתפתור לנו את הבעיות... וכמובן אם אפשרי..להשאיר אופציה פתוחה לכל מקרה ש....

11/07/2019 | 20:55 | מאת: מתמודדת

מיכלוש אהובה... מרגישים את התהליך.. זה קורה לפעמים גם בלי לתכנן... ואם הרגשת כך, את יודעת. סומכת עלייך שתדברי על זה עם המטפלת בפגישה הבאה כפי שכתבת ותראו יחד מה נכון לך. הכי חשוב, תמיד אפשר לחזור כשמרגישים שצריך חיזוק..... גם פה המקום פתוח... אוהבת. אינך חייבת לתת הסברים גם אם את נשארת או מסיימת.. גם אם רצית לעזוב ופתאום מרגיש צורך להישאר.. או כוח ההרגל.. או הפחד לשחרר.. ולא חסר.. מחבקת. מתמודדת