אז כמו שכבר אמרתי אתמול

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2019 | 14:44 | מאת: חטוליתוש

אם לא הייתי מפגינה נוכחות אמי לא היתה מקבלת גם היום שום טיפול כמו שצריך היום פגשתי את הרופא האחראי על אימי ושוב שאלתי אותו האם רשמת לאימי 3 פעמים ביום הנהלציה? אמר שרשם כבר לפני 5 ימים אז למה עדיין היא מקבלת רק פעם אחת ביום וזה רק כשאני שם ומבררת ..,?? היתה שם גם האחראית..ואמרה..שהיא כבר הולכת להכין לה..אפילו מנה כפולה כדי שיעזור..שאלתי זה לא יכביד? אמרה שלא..ומה עם פיזיאותרפיה? מה עוד לא לקחו אותה היום?? אמרתי לה לאאא !! מאוד מצער שכל הדברים האלה נסגרים דווקא בחדר האוכל מול כל החולים שם.. אבל כשאין ברירה ..אני לא מוותרת להם על שום טיפול שהיא צריכה לקבל.. מה התירוץ שלא קיבלה 3 פעמים ביום ?? כי החירחורים לא באים מהראות... כל כך הזוי..!! אתם מחכים שזה יגיע לראות ושוב תאשפזו אותה באיכילוב?? מה זה אמור להביע ?? כאלו ..אני יצאתי מפגרת שאני לא אבין לאיזה סיבוך עלול להגיע?? אומנם לא צעקתי עליה אבל בהחחלט נתתי לה להבין שהתשובה שלה רק תסבך אותה אם לא תשתנה הגישה שלה... אני צריכה להגיע לכאן יום יום ולבדוק אותכם אם אמא שלי מקבלת טיפול הולם כל יום ?? נראה לי שכן...!!!! אין לי דרך אחרת להשגיח על אמי.. והיום אמרה לי מה הייתי עושה בלעדייך ..כמעט פרצתי בבכי ..כי נורא כאב לי לראות את החוסר אונים שלה..וכמה היא תלויה בי.. אל ...תשליכיני..לעת..זיקנה... אמא אהובה שלי..לא חשוב מה היה בעבר..חשוב מה קורה בהווה.. ואני איתה שם נלחמת עבורה שרק תחלים ותחזור הביתה... 🙏🙏🙏 חטולית

10/07/2019 | 15:05 | מאת: מכל

את אלופה!!! וזה כל כך קשה ולא פשוט. טוב שאת שם בשבילה!

10/07/2019 | 15:24 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי באמת מאוד קשה ממש מלחמת קיום ומחר עוד יום גם אלך לבדוק חייבת

10/07/2019 | 19:43 | מאת: מתמודדת

אל תשליכיני לעת זקנה.... אמיתי. איזו תפילה חשובה!!!! הלוואי ונזכה תמיד להשיב מעט גמול להורים. מתוך בריאות שלנו ושלהם עד 120. עוד מעט.. עוד קצת.. הם ימצאו בתהליך השיקום. תמשיכי לשים לב... לדרוש. אגב, גם אחיך מגיע כמוך? או בין לבין? האחות שלה, דודה שלך יכולה להגיע עוד כדי לשמח אותה? בשורות טובות מותק

10/07/2019 | 22:29 | מאת: חטוליתוש

אחי לא יכול להגיע הוא גר בחול אבל אני מעדכנת אותו יום יום ליל מנוחה מחר עוד יום לא קל אוהבת