בוחרת...............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2019 | 10:51 | מאת: מתמודדת

רק לשלוח חיבוק...... לכשיתאים לך..

10/07/2019 | 11:56 | מאת: בוחרת בשינוי

מה קרה לבוחרת מובחרת 😈 סתם צוחקת ..... תמיד אוהבת חיבוקים ממך 😍❤💙💜💛💚את יודעת את זה ...תשמרי עלייך וחיבוק חזרה וסתם ימים עמוסים והמדייה קצת פחות מתאימה לי עכשיו אבל לא יכולתי לוותר על החיבוק ....וגם על ההרגל הזה שמציץ כאן ושם אוףףף איתי ...

10/07/2019 | 12:05 | מאת: מתמודדת

קטע. כנראה נכנסנו באותו רגע... ולמעלה כתבתי בוחרת מובחרת.... עוד לפני שראיתי בכלל הודעה זו.. חחחח 😊😘 הסיבה שכאן כתבתי כך זה כי באחת ההודעות כתבת שפה את בוחרת. רק בוחרת..... אבל בשבילי את תמיד מובחרת.... אוהבת אותך. שמחה שהחיבוק התקבל....

10/07/2019 | 13:47 | מאת: בוחרת בשינוי

חחחחח אהובה שלי רק את קוראת לי ככה ...זה בסדר הכוונה שכאן אני לא אביב יותר ....האמת שגם שם אני לא אביב יותר איך שהוא החלק הזה מת נאלם נעלם כרגע ... אז בוחרת פשוט מתאים לי לנשמה

10/07/2019 | 14:16 | מאת: חטוליתוש

גמני תמיד מאז ומתמיד כתבתי לך בוחרת מובחרת.. את זו שביקשת ממני לפני כמה זמן לא לכתוב ..מהסיבות שלך..😢

10/07/2019 | 21:04 | מאת: מתמודדת

מאמי שלי... הבנתי אותך.... ומאוד מכבדת את זה. (אם כי עצוב לשמוע על חלק שנאלם... ונעלם.. גם אם לא ניתן לו מקום של כינוי.. שימי לב אליו גם.. לכל מה שהוא מסמל... גם אם לא פה ולא שם.. רק בינך לבין עצמך..) חיבוק אוהב