מתמודדת יקרה.... היה די ברור.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2019 | 10:29 | מאת: מכל

די ברור שהוא הלך בלית ברירה אבל הלך!!!!!! רובם לא הולכים אלא אם כן מעורבת משטרה וכו' וממש לא הייתי רוצה שתגיעו לשם!!!! לכן הטיפול כל כך חשוב.. אל דאגה המטפלת מבינה טוב טוב כשהוא אומר שהבעיה אצלך. זה זועק לשמיים אשמה שלו!!!! כי אדם שלא מודה וחושב שהוא מושלם זה אומר דרשיני!! תמשיכי את ללכת גם אם הוא מתחמק...כי זה עוד יותר ברור כשהוא מתחמק!! המטפלת לא טפשה!!! אם תתמידי זה יעזור!! אני מאמינה בתקווה...וכן תמימות זה חלק מכלנו, מה נראה לך שאני לא תמימה??התמימות מובילה לפגיעה.. ..עצוב אבל אפשר לתקן!! יש תקווה!!! אל תאבדי אותה! איתך יקרה. מיכל

10/07/2019 | 10:48 | מאת: מתמודדת

מיכלי יקרה מאוד. תודה על האמון. התקווה והביטחון...... על המפגש שבוע הבא שאלתי אותו מה הכי נוח לך.. איזה יום ושנה תעדיף... הוא בחר. המטפלת אישרה. מקווה/ מאמינה שיעמוד במילה של עצמו.. היום קצת יותר טוב מאתמול... מצער שאאלץ לחכות כעת שבועיים לפגישה האישית בטיפול.... הכל כל כך יקר!!! 😏😔⁦☹️⁩😟😞 ואני חייבת גם אישי גם זוגי כרגע....... שהיא תעזור לי לראות אם ניתן לעשות משהו בהקשר הזוגי כי לסבול ולטפל תוך כדי זה מעייף ולא יעיל כל עוד אני עדיין נפגעת....... תוהה מה יזמן העתיד.... מחכה יום נפלא מיכלי... אגב איך בגן? את עובדת במתכונת רגילה? לקחת קייטנות?

10/07/2019 | 11:14 | מאת: מכל

כן...יקר בטירוף!! אבל שווה! אני בחופש, עם הילדים, גם בבית יש מה לעשות😁 פעם עבדתי המון בקיטנות. הגיע הזמן לתת לצעירות הזדמנות🤣 וגם להנות מהרגע ולטפל בעצמי...

10/07/2019 | 11:55 | מאת: מתמודדת

שווה ודאי.... עד כמה אצליח לעמוד בזה כלכלי... אלוהים יודע....... טוב שלקחת את הזמן לעצמך. גם אני כעת בחופשה ולא לקחתי כלום.. ולא חסר תעסוקה.. יום נעים🌹 מתמודדת

10/07/2019 | 14:20 | מאת: חטוליתוש

מסכימה עם כל מה שכתבת גמני כתבתי למתמודדת את אותם דברים .. לפחות מקווה שתבין שיש עוד אנשים שלא מרגישים שיש צורך באשמה על משהו שהיא לא אשמה !!!

10/07/2019 | 21:09 | מאת: מתמודדת

אני כאן... (לא מקווה שתבין בגוף 3) 🤔😜 מבינה שהתכוונת בעצם לחזק את דברי מיכלי שהתכוונתן שלא צריכה להיות לי אשמה.... חשיש אנשים שלא מרגישים אשמה על מה שאני מרגישה אשמה (ואולי במקומם)?? הבנתי נכון??