קמתי הבוקר בכלל לא מאופסת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2019 | 09:18 | מאת: חטוליתוש

כל כך עייפה שממש קשה לי לנשום הבוקר... אתמול היה יום מעייף נורא וגם הגיעו אורחים חדשים אתמול... עד שעה מאוחרת...בגלל זה גם אכלתי נורא מאוחר מה שממש לא מתאים לסכרת שלי..אבל זה לא קורה כל יום אז..גמני נסחפתי קצת איתם ובגלל שאכלתי נורא מאוחר...היה לי קשה להרדם בלילה..כל הזמן קמתי מהמיטה לשתות מים הייתי צמאה כמו גמל מיובש במדבר ועדיין כל הזמן שותה..שכחתי לבדוק את הסוכר הבוקר..נזכרתי רק אחרי הקפה... ועוד מעט יוצאת לבקר את אמי בשיקום... מקווה,שלא יהיו הפתעות נוספות היום... אתמול אמרה לי שהרופא אמר שישמלה כאן עוד שבועיים..לא הבנתי למה זה הפתיע אותה גם בפעם הקודמת היתה 3 שבועות בתוך חג הפסח ולקחנו אותה בחג אלינו הביתה שלפחות תעבור כמה ימים בחג איתנו ולא בשיקום.. אולי היא כבר לא זוכרת מה היה אז..במרץ 2018 ..בכל זאת עבר לא מעט זמן... אז.... נדבר כבר בהמשך יפות ואהובות שלי... ושיהיה יום נעים יום מקסים לכולן חטולית

10/07/2019 | 10:20 | מאת: מכל

שמרי על עצמך!! וכך תוכלי לעזור לאימך בצורה מיטבית...כמו בטיסה שאומרים קודם שים על עצמך מסכת חמצן אחר כך לאדם שלו אתה עוזר..יום טוב ובריאות!

10/07/2019 | 10:40 | מאת: מתמודדת

מאמוש, תמצאי לך זמן לנוח צהריים או אולי תעדיפי לישון מוקדם...... שמרי עלייך. אלו ימים חמים נורא.. טוב שאת שותה.. תבשרי אותנו בבשורות טובות על אימך היום ובכל יום.. רק בריאות. יפה לשמוע שאת סלחנית לעצמך.. מבינה שלא כל יום זה קורה שאת אוכלת מאוחר, למרות שזה לא עושה לסוכרת טוב. רק נסי לזכור לקחת את הכדור.... שמחה שהזכרתי לבסוף..... שמרי עלייך אוהבת מתמודדת