בוקר בעצם צהריים טובים לכלכן.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/07/2019 | 12:11 | מאת: מכל

מתמודדת, אחלה שם בחרת! מתאים לך כי את בהחלט מתמודדת. אני מאמינה שילדים נותנים המון ולא רק מקבלים! הם יודעים להעריך, לומר מילה טובה לראות את אמא! אני מאמינה שהם מעריכים ועוד יעריכו יותר ככל שיגדלו. מניסיון של ילדיי. בנוסף אני גננת ( בגן עירוני) אז מנסיון של שנים הילדים תרמו לי המון!!!! אהבהבעיקר וזה הכי חשוב! להרגיש אהובה. חטולית, מקווה שיטפלו כמו שצריך באמך יד על הדופק הכי חשוב. ותשמרי גם על עצמך!! איך בטיפול? לא ספרת מה קורה שם? אם מתאים לך לשתף כמובן. יום טוב לכולכן.

09/07/2019 | 12:59 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי בדיוק התכוונתי להכנס ולכתוב... היום רבתי עם הצוות הרפואי על שלא עשו לאמא שלי הנהלציה 3 פעמים ביום... לא היתה שום הוראה מרופא להוריד מינון ..דיברתי ושאלתי ...למה..ענה לי שמי שאחראי על זה הוא מישהו המצוות הרפואי..אז נכנסתי בו קצת שהוא לא בודק אם היא מקבלת מה שצריך... וגם השאירו אותה על מזון רך..עעעליק..קציצות הן מזון רך?? היא לא צריכה ללעוס?? דרשתי שיעבירו אותה למזון רגיל..תפני לאחראית... הוויכוח נעשה בקול בחדר האוכל עד שהאחראית על חדר האוכל אמרה...בסדר נעביר אותה למזון מוצק.. פתאום לא צריך אישור מאף אחד... אני חייבת להיות כאן כל יום כדי לוודא שהיא מטופלת כמו שצריך המחשבות שלי בלילה שלא נתנו לי לישון התגלו כאמיתיים עכשיו יעשו לה הנהלציה ...

09/07/2019 | 13:46 | מאת: מכל

יקירתי, לצערנו כלום לא זז במדינה שלנו בלי צעקות!! אז אין ברירה, וכן נוכחות במקום, אם לא תהיי נוכחת יזלזלו. שוב, לצערי מניסיון עם אמי. בנצלחה

09/07/2019 | 15:29 | מאת: מתמודדת

תודה מיכלי... מעריכה את המילים... 😘 חטוליתוש, אימך זכתה בך.. את נלחמת למענה... תבורכי... כפי שמיעתי כתבה.. רק נוכחות ודיבור תמידי יראה להם שאיתכם אי אפשר לפספס.... צר לי על כאלה שנמצאים במקומות מסוג זה ולא מקבלים את התמיכה והמעקב מהמשפחה אז מרשים לעצמם להקל בטיפול בהם.... עצוב!

09/07/2019 | 23:05 | מאת: נועה

היי מיכל, רק לומר שצרמה לי ההערה- "כלום לא זז בלי צעקות". מבלי לגרוע או לזלזל בחומרת המצב של אימה של חטולית- לא מתייחסת למקרה באופן ספציפי, אך באופן כללי צריך לזכור שצעקות הן אלימות לכל דבר. האם את, כגננת, היית מקבלת בהבנה צעקות של הורה שלדעתו לא היית טובה דייך מול בנו? לא חושבת. אפשר לפנות בנועם ולהיענות- גם כן מניסיון. בריאות לכולם.

10/07/2019 | 10:15 | מאת: מכל

נועה יקרה, ברוכה הבאה, את צודקת וכל מקרה לגופו. כשאמרתי צעקות לא התכוונתי במובן המילולי אלא "צעקות"= קול שנשמע!!! להשמיע אותו., להיות נוכחת במקום. ואם צריך לעמוד מול אדם שלא נהג כשורה יש להוכיחו על כך!! לצערי אם את לא נוכחת בצורה אסרטיבית עלולים לקרות מקרים... חוזרת בי מהמילה צעקות, לצורה אסרטיבית ורצינית!!! חלילה אלימה! וקורים מקרים אז כן. תהיי שם!!! עירנית,!! אותו הדבר לגבי "גננות"/ "מטפלת" שקוראות לעצמן כך אך הן אלימות כלפי פעוטות תהיו נוכחים, תבדקו ותוכיחו אותן !! אני לא מכלילה!!!!! זאת עבודת קודש!! ואני מצפה שינהגו בכבוד בהורינו כפי שאני נוהגת בכבוד בעבודתי כלפי הילדים!!!