בוחרת בשינוי..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/07/2019 | 12:56 | מאת: מכל

אם את לא רוצה אז למה את כותבת לי שם?? לא הבנתי?? למה את מערבת את כאן בשם. יכולת לענות לי כאן. אני לא כתבתי שם את שמך!!! לא כתבתי מי לא מעבירה.. ושם לא כתבתי שאת מרוכזת בעצמך ועוד והכנסת הכל לשם. במקום לפה!!! כתבתי הרגשת מנודה זה שלי!! לא מאשימה שאת מנדה אותי. מנודה מהפורום!!! שדוחה אותי שוב ושוב במשך יום ושעות. מבאס ומיאש. את לא רוצה לכתוב שם וכן נכנסת וכותבת??? מה עובר עלייך אני לא יודעת. מצטערת שהכאבתי לך שאת כועסת למרות שאומרת שלא כי גם אני נפגעתי ממך. את כל הזמן אומרת שאני יורה עלייך...אז מפסיקה לירות מהבטן כלשונך. היי בטוב. תכתבי איפה שנח לך וזהו. תכתבי כשמתאים וכו'היי בטוב. ההודעה הראשונה שלך עם ה חחח וכו' פגעה בי. לא הבנתי מה הציניות וכו. כי לא קראתי את כל הזמן שלא הייתי. לא הבנתי אותך. מצטערת שוב. חוסר הבנה זה הכל. זה לא אומר שצריך להעלם. ומאמינה שאת לא אובדנית..רק עצובה.

08/07/2019 | 13:02 | מאת: מכל

"לגבי ההודעה מצטערת שלא מעבירה בטח לא מכאן לשם ....חחחח הרי מכאן התחיל העלהום עלי ...סליחה אבל לא תודה " העתקתי את מה שהוביל אותי לכעוס ולכדור שלג מטורף ביני לבינך. סליחה של הייתה הבנה. המילים האלו נשמעו לי ציניות ומאשימות שעשיתי עלייך עלהום? וכו' וצחוק שנשמע ציני ומרושע. מצטערת שכך פירשתי אותך. חשבתי שהכי טוב זה להסביר. מצטערת

08/07/2019 | 13:54 | מאת: בוחרת

ניגררתי לענות לבמבי אבל ידעתי שאם חא אגיב לך את תגידי לי הנה כשנוח לך את נכנסת בקיצור יצא עקום ...גם התנצלתי שם ...במקרה הזה את בהחלט צודקת ...סליחה ...