מיכלי בוחרת וכולן בעצם....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/07/2019 | 10:46 | מאת: מתמודדת

יקרות ואהובות!! קצת הייתי בצד לאחרונה.. מכאב וקושי אישי.. לרגעים כתבתי או שיתפתי מלמעלה... לא קשה להבין שכולנו מורכבות. לכולנו ציפיות אחת מהשנים או מעצם המקום.. תך לכולנו ימים רגועים או סוערים.. ימי מתח וימים מפלצתיים... אנו כל בני אנוש לפעמים קשובים. לפעמים לא מסוגלים. לפעמים מתפרצים. לפעמים כועסים. לפעמים אוהבים וכו'... הכל מובן.. לפעמים גם מרגיש מאכזב.. כואב.. אולי אפילו דווקא שהתנהגו לנו או אנחנו לאחרים.. גם אני מבקרת את עצמי לפעמים שאין בי כוח להיכנס להיות יחד.. להתעניין יותר ועוד... לא שיתפתי בזה.. אבל זה כן עולה בי.. לקרא ובלי כוח או מילים להגיב... או לראות שהרבה זמן לא נכנסה מישהי ולהתעניין.... אני חושבת שהביקורת לא תועיל.. רק ללמוד להבא.. לנסות למצוא כוח.. ולשאול מידי פעם..... להסתכל מחוץ לעצמי.. סליחה אם מישהי נפגעה ממני.... בואו נקבל הכל.... נשאר יחד. נבין שהלב שלנו מאוד עמוס וכואב.. ננסה מאוד לכבד כל אחת באשר היא אבל כן לשתף בכאב שזה אולי גרם לנו או הכאב האישי שלנו... אוהבת אתכן. אתן חשובות. מאוד. מכירה את התחושה שאולי לא רואים אותי..... של בדידות. של להדוף גם כשכבר מגיעים... חיבוקים לכל אחת אין לי מושג מי רק קוראת ולא פעילה כאן.. מתכוונת לכל אחת ממש.. המעט שאני יכולה לזכור מאז שחזרתי... ים.. ענן.. טליה.. חטולית.. מיכל.. בוחרת.. ס.. אוהבת מאוד.. בבקשה תמצאו מקום להניח למה שהיה. ולהיות עם הפנים קדימה.... שלכם בהרבה אהבה מתמודדת

08/07/2019 | 11:08 | מאת: בוחרת

וענן וס זאת אותה אחת טליה זה חידה וסימן שאלה . וים ....ים באה והולכת