אני פשוט לא מאמינה...אתן שתיכן..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/07/2019 | 08:42 | מאת: חטוליתוש

מיכלי ובוחרת מובחרת פתאום אין בינכן הבנה?? ממתי אתן מתנגחות אחת בשניה?? תמיד הייתן תומכות ומבינות נכון בוחרת החליטה לא להכנס לפורום המקביל מהסיבות הברורות שלה....ואין סיבה לא להבין אותה.. ומיכלי מאמי...מה קורה יפה שלי?? על מה עלה קיצפך יפתי ?? אחרי שכבר דיברתן בעבר והבהרתן את כל הדברים שהיו אמורים להבהיר...מה ...?? נראה לי שיש משהו אחר שלוחץ לך על נקודה רגישה וכעת אפילו כואבת ... אנחנו אוהבות אחת את השניה ותמיד נמצאות שם ...כדי לתמוך... מה השתנה??? בואו ונמשיך מאותו מקום של תמיכה ונתינה כאן בבית של כולנו.. ונשאיר את הבית הזה לפחות נקי ממלחמות שלא מתאימות לאף אחת מאיתנו.... אוהבת אתכן בנות יקרות 👉 ✍ תמשיכו לכתוב ולתמוך חטולית

08/07/2019 | 08:59 | מאת: מכל

צודקת...מצטערת. אולי היה טוב לבוחרת כשלא נכנסתי לכאן. צריך לתפוס מרחק לפעמים מהפורם. מצטערת שלא הבנתי עד כמה רע לה להכנס לשם. לא קראתי את כל ההודעות לא הייתי בפורמים אז לא הבנתי...קשה לקרוא את כל ההודעות הקודמות..

08/07/2019 | 09:33 | מאת: מתמודדת

בואו לא נבקר אלא נשאל.. אם נפגענו זו מזו.. נאמר.. ניתן אפשרות להסביר. נקשיב. ונכבד..... לא להתבלבל... כולנו פה אותו דבר.... לכולנו אותו שק... מי יותר מי פחות..... יחד. בבקשה....... כואב לקרא את השירשורים.. זה מראה גם על כאב עמוק לכל אחת.. כולנו... פה.... יחד... בואו ננסה לעבור את הגל.. אם אפשר ונכון לכן לכתוב את הכאב להסביר.. להקשיב.. לכבד.. ,💚💛🧡💜⁦❤️⁩

08/07/2019 | 09:56 | מאת: חטוליתוש

אין שום סיבה שלא תיכנסי לכאן אף פעם לא הפרעת לאף אחת ..לא כאן ולא שם !!! אין צורך להרגיש שאת תופסת מקום !! ממתי זה כך ??? אז קודם לא הבנת ...אז..ועכשיו שאת יודעת מה ,??? אל תמנעי עצמך מאיתנו... נכון שלא חיפשתי אותך אבל היו לי סיבות...גם כתבת לא פעם שתיכסי כשמתאים לך נכון?? וגם כל הלחץ עם אמי..ואת כן חסרה כאן למרות הכל !! נתתי לך לקחת את המרחב שלו את זקוקה בלי ללחוץ עליך להכנס ולהגיב כי אני מכבדת את המרחב שלך ואת היכולת שלך להכנס רק מתי שנוח ומתאים לך .... אבל...מכאן ועד להגיד שלא דאגתי לך ...לא יפה.. אבל בואי נמשיך מכאן והלאה... דרך אגב ההודעה שלך עלתה אצל אודי.. הצלחת יפה מאוד.. אני אף פעם לא מצליחה מהפלפון .. מיכלי מאמי...חיבוק גדול אלייך מתוקה שלי אוהבת אותך מאוד חטולית

08/07/2019 | 10:03 | מאת: חטוליתוש

ילדתי המתוקה כמה זמן לא כתבתי את המילים האלה..התגעגעתי .. צודקת מאוד גמני מסכימה שנכתוב ונתמוך ונהיה כאן עבורנו ... וניתן לעצמנו את הזמן לעבור את הגל הלא נעים הזה לעבורנו ללכת מכאן.. הייתי בפיזיאותרפיה הבוקר אמרה לי שיש לי דלקת בכתף והצוואר לכן הכאבים מתמשכים הרבה זמן..גם חא הגיעתי לטיפולים בזמן.. הכל נדחה גם בגלל החגים שהיו וגם המצב עם אימי.. מיכלי שכחתי..אבל רציתי לשאול אייך את עכשיו עם הכאב שהיה לך?? צריכה עוד מעט לצאת לדרך ..יש עדיין טיפול היום וגם אחר כך להגיע לאימי..עוד היום ארוך לפני... אוהבת אתכן חטןלית

08/07/2019 | 10:30 | מאת: מתמודדת

רק זה מה שמאחד אותנו..... כתף.. הבנה.. יכולת לחזור.. להתנתק.. לכעוס.. על הכל.... לברור שגם כאן נרגיש תחושות בן אישיות.. אבל בואו נדבר עליהם.... אוהבת את כולכם..... צר לי שעדיין חנוקה ולא מדברת..... אנסה למצוא את הכוח... בינתיים.. תודה ששיתפת על הכתף.. שמחה שיש הבחנה כלשהי. האם ניתן מענה חוץ מפיזיאותרפיה? האם הוקל מעט? איך מתקדם הטיפול? ובינתיים עם אימך? משתפר? מתאקלמת? שמרי עלייך...

08/07/2019 | 12:11 | מאת: חטוליתוש

כן הכתף אובחנה ולא כרגע אין עוד מה לעשות בענין.. ואמי..קשה לומר שהיא מתאקלמת כי מלאה טענות כרימון.. מקווה שתבין שזה עבורה השיקום ותרגיע ... תודה מתוקה שלי