אז אביב, אין צורך שתעבירי...מהבוקר אני בנסיונות........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/07/2019 | 22:11 | מאת: מכל

עכשיו נראה שהצלחתי. מקווה שנקלט. פשוט עצוב לי עלייך...שאת לא רואה אף אחת יותר חוץ מאת עצמך. עצוב. טוב שאת עוד בוחרת במשהו.. בוחרת, שיהיה...תרגישי טוב.

07/07/2019 | 22:41 | מאת: בוחרת בשינוי

בכל מקרה תודה כשתירגעי ותיקראי טוב מה כתבתי לך ותירצי תסבירי . ומיכל לכבד את עצמי לא אומר שאני לא רואה את האחר זה אומר לכבד אותי לבקש ממני לעשות משהו שלא מכבד אותי זה לא לראות אותי ... אני לא מתכוונת להתנצל על זה שאני שומרת עלי .. זה לא אומר שאני לא רואה את האחר . ושוב מיכל ....את יורה צהבטן משמע שמשהו כואב לך מאוד ..אני כאן לשמוע בכל מקרה יקרה שמחה שהסתדרת ..

07/07/2019 | 22:59 | מאת: מכל

אני לא חושבת שזה לא מכבד אותך אם היית עושה העתק הדבק. בכלל לא התכוונתי לפגוע בך שאת מרוכזת כרגע בגיעה ובעצמך...את רואה זאת כשמירהעל עצמך. אז תשמרי על עצמך ותעשי מה שאת חושבת. מותר גם לראות זווית אחרת. תזכרי שיש עוד זוויות ראיה...כמו שאת גם אומרת שאפשר לקרוא אחרת. אז תקראי את עצמך גם..אולי אחרת ואולי לא תצליחי אחרת כרגע וזה בסדר. לא כועסת. פשוט כנראה הנחתי לא נכון שאת מוכנה לעזור. כנראה שכבר לא. אז לא.רק זכרי שזה לא שחור לבן. לא לעזור בכלל לאף אחד או לענות כל הזמן ולעזור כל הזמן לכולן...יש גם אמצע ושמירה על עצמך כמובן.

08/07/2019 | 05:41 | מאת: בוחרת בשינוי

כשאדם אומר לך שהוא לא רוצה להכנס לאיזה מקום זה לא כי הוא רוצה לא לעזור לך .כי זה עושה לו מאוד לא טוב לנפש .. זה לשמור עלי ... ותיקראי מה שכתבתי לך למטה שאם עדין לא תמליחי היום אני אנסה לעזור לך מיכל כשמבקשים ממך עזרה זה לא אומר שאת חייבת לעזור .ואם את לא עוזרת במידי זה לא אומר שאת לא חושבת על השני זה אומר שאת שומרת עלייך .. את יודעת אני ממש חושבת שזה משהו שתיקחי לטיפול זה לא שחור או לבן וזה לא עניין של כמות מבחינתי להכנס עכשיו לשם זה כמו לקחת אדם עיוור ולהכניס אותו לכביש ... סליחה אני לא צריכה לקחת כדור הרגעה אחרי שעזרתי למישהו כי לי לא טוב להכנס לשם . אז תחשבי כרצונך ואם לשמור על עצמי זה להיות מרוכזת בעצמי מה רע . זה אפילו מרגיז שאת עוד מאשימה אותי כשאני אומרת לך שאני לא מוכנה להכנס לשם ,מעניין מי ראה רק את עצמו !!!!!!! ואת יודעת משהו התרגלתי שאתן (כל פעם מישהי אחרת) מאשימות אותי כל הזמן.... תחשבי כרצונך סבבה ....באמת כבר לא אכפת לי ... באמת מיכל הייתי שמחה אם הייתה הפרדה בן הפורומים כאן זה כאן שם זה שם . את מוזמנת לקטר עלי שם שאני רעה שרואה רק את עצמה מרוכזת בעצמה שלא מוכנה להעביר לך הודעות ...כאן די !!!!!!

08/07/2019 | 08:44 | מאת: מכל

הבנתי. קשה לך להכנס לשם. לא מאשימה אותך. לא הבנתי שזה כזה רציני...מצטערת זה לא היה ברור לי. ..בהודעה שכתבת שם לא הבנתי שהחלטת לעזוב שם. גם לי יש רגשות ואת כועסת ומוציאה שוב עליי. רבת עם ס. ואת אומרת שכל הזמן מאשימים אותך..לא מאשימים, זה מה שקורה שאדם לוקח על עצמו תפקידים שאולי לא היה צריך להכביד על עצמו ואז מצפים ממנו.....וכן מסכימה שהגיע זמן לשמור על עצמך ולא לדאוג לכל העולם ואישתו!!!!! אז תדאגי לעצמך כי את יותר חשובה מכל אחד אחר!!!! ואני מתכוונת לכך במלוא הרצינות.מצטערת טעות שלי הייתה לבקש ממך . .חבל באמת חבל...ואגב אל תגידי לי מה לשתף ומה לא בטיפול! הטיפול הוא שלי..זה כמו להגיד לאדם " אתה יודע מה הבעיה שלך..."

08/07/2019 | 08:53 | מאת: מכל

לא בשביל להגיד שאת רעה או מרוכזת בעצמה. וזכותך לעשות מה שטוב לך. פשוט כשאי אפשר להכנס ההרגשה נוראית ושל מנודה מהמקום .....זה הכל. לא התכוונתימלפגוע בך בכלל...בהצלחה ותעשי מה שטוב לך.

08/07/2019 | 10:10 | מאת: בוחרת

לצערי קודם קראתי שם והתפוצצתי אז סליחה ורק אחר כך קראתי אותכן כאן 😢😢😢עכשיו אני מתביישת במה שעניתי לך שם .. סליחה

08/07/2019 | 10:12 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שלי כואב לקרא שבגלל שלא הצלחת להכנס את מרגישה מנודה... כאלו שמישהו לא רוצה לתת לך להכנס לאן שאת רוצה... המערכת הזו ..כשלא נכנסים כמה ימים מתיחסת אליך כמו אל פולש לא רצוי... זה לא קשור לא לכאן ולא לשם..כל הזמן גם תמיד מבקש מליון תווים מאותה סיבה .... וגם את יפתי בלי כעס בכלל.. כי אנחנו אוהבות אותך !!!

08/07/2019 | 11:36 | מאת: בוחרת

שוב ....את מגיבה מהבטן .. אני לא נגדך ולא כועסת /מתקיפה אותך אני גם לא כועסת על סוריקטה אני פגועה ממנה אני עצובה כי הקשר איתה היה חשוב לי מאוד .. . וסליחה שהצעתי לך לשתף ....זאת רק הצעה לא חייבת לקבל