היי בנות...מבינה שכולכן טרודות בכל מיני.........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/07/2019 | 17:28 | מאת: מכל

נשמע קשה...חטולית, אולי תנסי להקל בלהביא לאמא דברים שהיא אוהבת או רגילה מהבית עד כמה שניתן? גם אוכל טעים שמותר לה יהיה נחמד. אביב וס. נשמע שקשה לשתיכן...רק רציתי לומר שאתן בליבי. לא הצלחתי לשלוח לאודי וממש מעצבן. אז אשמח אם תשלחו ותכתבו שלא הצלחתי וביקשתי, זה חשוב לי. בסדר?? תודה יקרות. ותודיעו פה שהצלחתן לשלוח וכך אדע ששלחתן. . אוהבת וחושבת עליכן. 😍

07/07/2019 | 17:56 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי שמחה שמצאת כמה דקות להכנס טוב לראות אותך גמני לא נכנסתי אצל אודי כבר 3 שבועות ... ולאמא שלי באמת דואגת להביא חה כל מה שנחוץ לה הדרך איתה עוד ארוכה.. רק התחילה שיקום... זמנים לא קלים בכלל לא הצלחתי להעביר את ההודעה שלך ....סורי.. מקווה שאת בטוב וכנסי מתי שמתאים לך... חטולית

07/07/2019 | 19:00 | מאת: מכל

חטולית, זה בסדר..מקווה שמישהי אחרת תסכים ותצליח. כי נראה לי שנשבר להן מתפקידים. אבל ממש ממש לא מצליחה וזה קצת מבאס ובאשר לשיקום זה באמת דרך ארוכה...עברתי עם אמא שלי משו דומה ( שבירת אגן פלוס בעיות בלב ובריאות) לפני מספר שנים... ועדיין היא די חולנית. מאמינה שיש לה את הכוחות ברגע שיש לה תמיכה ואנשים סביבה. את אלופה בכיבוד הורים😍🤗

07/07/2019 | 21:25 | מאת: בוחרת בשינוי

היית חסרה כאן מאוד זה שלא מחפשים אבודים כי ביקשת שלא כבר בעבר ...אז נותנים לך ללכת ולחזור בלי להפריע לגבי ההודעה מצטערת שלא מעבירה בטח לא מכאן לשם ....חחחח הרי מכאן התחיל העלהום עלי ...סליחה אבל לא תודה וחוץ מזה שאני לא רוצה להכנס לשם בכלל חזרתי להיות בוחרת ורק בוחרת ...סליחה

07/07/2019 | 21:57 | מאת: מכל

יקירה...חבל לי ועצוב לי נורא שכך את מרגישה!!! אני מרגישה שאת מאשימה אותי וזה פשוט עצוב!!! כי אנחנו השלמנו והבהרנו ממזמן. ואת משליכה עליי, מעולם לא ביקשתי לא לערבב בפורמים זה היה מישהי אחרת שפחדה מפיצול!!! אני תמיד אמרתי שאני אותה אחת באותו שם!!!! וכן כותבת בשני הפורמים באותו כינוי!! אתן אלה שמשנות שמות. מצטערת אבל גם לי יש רגשות בבקשה אל תשליכי עליי....ניסיתי שוב ושוב להעביר ואני לא מומחית בהעתק הדבק זה לא עובד דורש 70 תווים כל הזמן....חבל. חבל שאת מכניסה אותי לאלו שמאשימות אותך...עצוב כי אני לא נגדך.

07/07/2019 | 22:00 | מאת: מכל

ואגב. ממש קשה לי להאמין שהייתי חסרה למישהו. אל תגידי שהייתי חסרה לך כי אני לא מאמינה שחסרתי לך....את עסוקה במשו אחר עכשיו..בפגיעות ובכונכיה של עצמך. מצטערת.

07/07/2019 | 22:36 | מאת: בוחרת בשינוי

היית חסרה רוצה תאמיני לא רוצה לא שמתי לב שנעלמת חשבתי שזה סוף שנה וחופש ואולי נסעת לחופשה אני לא מאשימה אותך בכלום אני פשוט לא רוצה להעביר כלום ...וזה לא קשור אלייך זה קשור אלי הכנסתי לשם את ההודעה אתמול על סליחה במטרה לא להכנס לשם בתקופה הקרובה האמת מיכלי גם ההודעה שלך שאת רוצה שהעביר יש בה כעס על מה את כועסת או יותר נכון מה קורה ?,מה מפחיד או כןאב ברמות הכעס האלה אני אתך ובעדך ולא נגדך .. אם לא תצליחי להעביר עד מחר בצהריים ועדין תירצי את ההודעה הזו אני יעשה את זה בשבילך אבל לדעתי זה לא סתם שזה לא עולה לך ...יש בזה ריח של חיסול חשבונות עם כולם מה קורה יקרה רוצה להסביר לי ....ותאמיני לי מיכל גם שאני בכונכיה שלי אני רואה את האחרים ...

07/07/2019 | 23:19 | מאת: מכל

עכשיו שמתי לב לתשובה הזו...אז לא סגירת חשבונות..אולי גם בי יש כעס מסויים על כל מה שקורה בפורום..לא יודעת. פתאום מרגישות תלויות באודי...כשלי היה קשה שאודי הפסיק לענות וחיכה לסגירה ונתן מקום לשיח הרגשתי שלא מבינים אותי.כולן תמכו באודי שזה טוב... דווקא לי כבר לא מפריע עוברת דברים נכון.. כמו כולן. אבל כרגע כולן כל כך עסוקות בכאב שלהן שמרגישה שאין לי מקום לעסוק בי בפורמים. החלטתי להפסיק לשתף בפורמים..לפחות כרגע זה ישאר אצלי ובטיפול שלי. ויודעת מה אולי לא רצית להעביר בגלל שהרגשת כעס ממני?? לא יודעת.. נקווה לטוב

08/07/2019 | 05:50 | מאת: בוחרת בשינוי

קודם כל שמי הוא בוחרת השם אביב מת ונמחק מהעולם לפחות כאן .. לזמן הקרוב לא רציתי להעביר כי לא טוב לי להכנס לשם !!!!!!!! לא רציתי להעביר כי אני שומרת עלי !!!!!!! ואת יכולה לשתך כן כל אחת כותבת על מה שקשה לה . אז את יכולה לשתף במה שקשה לך או לבחור שלא אבל זאת בחירה שלך לא של אחרות ....את מאוד מאשימה ולכן אמרתי לך כועסת ומותר לך לכעוס .. גם אותי שיעשע השיח שנים שאני מדברת על אחריות הקבוצה ....קיבלתי בערך כמו כאן עכשיו שאני דומיננאית שמרוכזת בעצמה .... כמו שכתבתי לך למעלה מבקשת לא לערבב בן הקבוצות כאן זה כאן שם זה שם . בבקשה אם אפשר אם לא אז לא אני מנסה ..