חטוליתי.. איך היה אתמול?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/07/2019 | 23:24 | מאת: מתמודדת

איך עברה שבת? איך את? אימך? המקום? חיבוק. הרבה כוח לעבור את התקופה הזו... בבריאות איתנה.

07/07/2019 | 01:51 | מאת: חטוליתוש

השבת עברה נהדר כמעט... כי היא היתה חסרה בשולחן השבת היינו אצלה במוצש ...והיא היתה די כבויה .. מחר חייבת להגיע לדבר שם עם הצוות הרפואי מחכה לי שבוע לא קל כי עצם זה שהיא כאן בעיר היא תצפה שאגיע אליה לפחות יום יום... נראה אייך יתפחו העיניים שבוע טוב לכולן

07/07/2019 | 06:46 | מאת: בוחרת בשינוי

מאחלת שבוע קל ופורה

07/07/2019 | 14:39 | מאת: חטוליתוש

הייתי אצלה ואיתה ומרגיש לי בערך לא רע.... מגעיל לגעת במלחיה שהיתה מלוכלכת מידיים לא נקיות ... השולחן מלא משאריות של הארוחה הקודמת... מבינה שאין מספיק ידים עובדות כמו בכל מוסד מהסוג הזה אבל צריך גם שיהיה גם מענה חלקי לצרכים של החולים... האוכל נראה חסר טעם..לא טעמתי... אחותה של אמי הגיעה לביקור ושמחתי מאוד גם אמי שמחה לראות אותה... היה להם היום מופע של זקנים ששרו ועשו שמח... נראה לכן שהיא שמחה?? רק התלוננה... ה'יהיה בעזרי ויתן לי כל הסבלנות שבעולם לכבור ר את התקופה הזו... 😰😱🤪👉✍ חטולית

07/07/2019 | 15:38 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש... זה אכן נשמע חוויות לא קלות... נותן פרספקטיבה לחיים.. למעגל החיים.. לחשיבות בהם.. לטיבם.. עצוב לדעת שהם אלו שהעניקו לנו.. בזכותם קם דור.. וכשהם צריכים כל אחד טרוד.. במקרה הטוב יש את הילדים שמחזיקים טובה.. אבל גם לכל המערכת לא תמיד יש את הכלים לתת..... שמחה שאחותה באה לביקור ושזה שימח אתכן.. צריך למצוא הרבה חוויות משמחות כדי להחלים מהר ולצאת בבריאות..... לגבי כלים.. אולי אפשר להביא חד פעמי!? ולנסות למצא דברים שיעשו לה טוב. ייתכן והיא תרצה שתבואי המון.. דברי איתה כל הזמן.. שתפי אותה האילוצים שיהיו, מראש.. סומכת עלייך.......... קחי כוח. והמון הערכה ואהבה ממני..... מתמודדת