בנות אהובות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/07/2019 | 18:53 | מאת: בוחרת בשינומ

חושבת שמצאתי דרך לתת לנשמה שלי את מה שהיא צריכה .... מידי פעם לא תמיד אפתח לי עץ ואכתוב שלא תגיבו -תודה שלא הגבתן בכלל וככה זה יהיה העץ שלי .. עץ הכאב הפרטי שלי ...לא יפריע לאיש במרחב ...לא יגרור שיח ...בקיצור יהיה בו מה שאני צריכה ולא יפריע למי שכאן בן אם פעיל ובן אם לא .....בסדר אפשר כאן ???

06/07/2019 | 23:20 | מאת: מתמודדת

בוחרת יקרה מאוד!! אכן.. התחבטתי עם עצמי אם לומר שם למרות או לכבד. כפי שראית לא רשמתי בסוף.. את האמת גם איני בפורום המקביל כך שחברים לי מהלכים.. בכל אופן שמעתי את הכאב. אני תוהה כמה זה באמת נכון לך סוף סוף להעיז ולכתוב (שזה מאתגר מאוד) ולא לקבל שום תגובה.... מאמינה לך שכשתרגישי שאינך מסוגלת לקבל מילים רק רצון להוציא מהלב תוסיפי את המילים בלי תגובה בכותרת.. אך כשתרגישי יותר משוחרר כמו כעת נוכל בעצם לדבר... שמחה שהכל אפשרי. וכל אחד מוצא מה שהכי נכון לו. והכל בהבנה. אוהבת אותך מאוד!!! ושמחה שמצאת דרך..... חיבוק אוהב אם אפשר.. חיבוק מהלב.. מתמודדת

06/07/2019 | 23:20 | מאת: חטוליתוש

רק מה שטוב לך מכבדת את רצונך כי רק ככה אדע שאת כאן חיבוק גדול עד אלייך אהובה בהמון אהבה חטולית

06/07/2019 | 23:22 | מאת: מתמודדת

שחסרים**

07/07/2019 | 05:53 | מאת: בוחרת בשינוי

באמת .. מכל הלב 💜💛💚

07/07/2019 | 14:30 | מאת: חטוליתוש

מאמינה לך אהובה כמו שגם אנחנו אוהבות אותך ורוצות רק מה שיכול לעשות לך הכי קל וטוב שאפשר איתך תמיד 🤗👍🌹💞 חטולית

07/07/2019 | 15:30 | מאת: מתמודדת

💓💓💓

08/07/2019 | 05:55 | מאת: בוחרת

תודה חיים שלי פשוט תודה