בא לי לבכות 😢😢😢😢

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/07/2019 | 15:11 | מאת: חטוליתוש

המקום שאמי התקבלה אליו ממש גועל נפש כולם שם גיאטרים המקום מסריח בצורה מחרידה אין לה מה לאכול הכל טפל ומגעיל אין רופא/רופאה במקום כדי לדבר עם... עוד לא נתקלתי במקום דוחה כזה יותר מאוחר אני הולכת לקחת לה אוכל של בית ואין שם גם בגדים . לא מספיק שלא הוציאו לה את הקטטר ..היא לבושה רק עם חולצה של גברים וכל השאר..עירומה חייבת להביא לה גם בגדים מהבית איזה מקום מאפן כל כל מאוכזבת שבא לי לבכות 😭 אייך נפלנו למקום הזה איייייך

05/07/2019 | 15:22 | מאת: מתמודדת

בוכה איתך.... מקווה שזה רק היום הראשון.. שיחלוף עם כל התחושות והקושי הגדול.....

05/07/2019 | 16:29 | מאת: בוחרת בשינוי

לצערי אהובה זה הייחס לקשישים בישראל שולחת כוחות ובוכה אתך הלב נחמץ כל כך ....אוהבת המון המון

05/07/2019 | 16:43 | מאת: חטוליתוש

תודה בנות יוצאת עכשיו ולא יודעת עדיין מה אמצא היום. 😢