רק אלוהים יודע למה ????? בבקשה אל תגיבו לי..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/07/2019 | 14:50 | מאת: בוחרת בשינוי

צריכה לפרוק להוציא את טונה הכאב הזה את בתחושה הזו ששוב ושוב מאפשרת לפגוע בי להכאיב לי כאילו אין לי נשמה בכלל.. אני מאפשרת שימשיכו להתעלל בי ..!!!!!!!!! אני כזאת סתומה .... לא לומדת לא מקשיבה לעצמי דיייייי אני צריכה מנוחה רק להניח את הראש ושקט יש מקום אין מקום אשמה לא אשמה דייייייי פשוט דיייי סתומה שאכפת לה ונפגעת מזה הרגע פשוט נגמר לי מהכל .... איזה דיכוטומיה .... בואי אחרי רגע תניחי את לא מפלצת את מפלצת את ואת ואת ואת ...... באמת והכל לא באופן ישיר הכל עקיף כמו גנב בלילה בדקירות קטנות קטנות שחותכות כמו סכין דייייייי

06/07/2019 | 18:49 | מאת: בוחרת בשינומ

יושבת אני כבר לא נאחזת בקרנות המזבח גם לא חושבת שאני שה תמים שהולך לשחיטה אלוהים רק יודע מה עובר לי בלב או בראש לא קרבנית ....יצאתי משם ישר לכאב האין סופי של אין שייכות במרחב האין סופי של היקום .....שנות עבודה ולתוך המקום המת הזה שם שהייתי לבד . אין מרפא .... כמה נזק זה שהסביבה לא רואה לא חשוב כמה תהייה הפגיעה . ..אין לה משמעות לאין שייכות לאין עד ועדות יש הרבה משמעות וכאב .... תחת ים התיכון ,מצאתי את האיזון המבוקש ...תודה עולם

08/07/2019 | 05:54 | מאת: בוחרת בשינומ

שבא לי למות פשוט כמה אשמה כמה כעס ולמה הכל חודר כמו אין שיריון כמו בעור כל כך דק חורים חורים בלב חמש בבוקר ואני בוכה ולמה ועל מה נמאס כבר להרגיש אשמה ורעה מפלצת אני לא !!!!!!!!!!! אני נפלאה ונהדרת

08/07/2019 | 21:55 | מאת: בוחרת

אוףףףףףףף זה כל כך מכוער ומגעיל לא חוזרת לכאן או לשם דייי מבחינתי נגמרה הדרך ....מעדיפה להסגר בעולמי

11/07/2019 | 21:40 | מאת: בוחרת בשינוי

https://www.youtube.com/watch?v=yjJcnqZqciU בלי להביט שוב לאחור ...ללכת ולא לחזור

08/08/2019 | 23:10 | מאת: לא נמצאת not found

ועוד קו ועוד קו ......ישר אהההה צועקת הנשמה לא יכולה לכתוב בגלוי שום מילה אף אות כמו היד מתאבנת כל כך עצוב חזרתי להתחלה אסור אסור אסור הכל בסדר בסדר סדר סד דר רררררר אסור .

28/01/2020 | 15:02 | מאת: א.ב.

רוצה שקט רוצב נחמה רוצה פינה לבניח ראשה רוצה ולא מוצאת והדמעות חונקות את הלב וממענות לצאת והנשמה בוחרת להעלם באפלה ולא כאן ולא שם ואין פינה לנשמה אין מקום לזעקה של ילדה נערה אישה שלא גדלה איש לא שומע בכייה איש לא מבין כאבה איש לא יכול לעזור למצוקה של ילדה נערה אישה זונה אבא לקח לה את הנשמה לקח ולא החזיר חזרה איש לא יחזיר את מהשנגנב איש לא יחזיר את הלב שנשדד איש לא יכול לחדור את חומות שתיקתה איש לא יכול לתקן אותה חוץ מעצמה ..

31/01/2020 | 15:25 | מאת: אין שם

את הענף הזה את המקום המוסתר המוגן המכיל הזה הפינה שלי לעצמי את כועסת עת לא כועסת כמה באגים במערכת של כולם לא חוזרת יותר די עייפתי זה לא המקום שהיה .... משהו אבד לי בו ולא יחזור ... טוב שיש כאן עם עצמי לבד .. אם מישהו בטעות קורא בבקשה זה שלי חבד ....העץ הזה רק שלי תודה