היום אחר הצהרים........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/07/2019 | 14:21 | מאת: חטוליתוש

סוף סוף אמי משתחררת מאיכילוב לשיקום אבל לא איפה שאמי רצתה ..באיכילוב... היא תשוקם כאן ..בעיר..במקום שיש שיקום זה נשמע נהדר.... אבל צל מחניק עומד מעל המקום הזה שאליו היא עומדת להגיע.... למקום הזה בעלה ז'ל נשלח לשיקום ולא יצא מזה...רחמנה ליצן....ועכשיו זה חלילה וחס היא פוחדת לבוא שלא יקרה גם לה ... הוא בכלל גסס מסרטן..לא על אף אחד מאיתנו ועבר פעמים החייה תוך כדי אישפוז ואחר כך נשלח למות בבית חולים וולפסון... הצל הזה מרחף לה בפחדים שלה מהמקום הזה אחה'צ...היא אמורה להגיע עם אמבולנס .....ואני הולכת לפגוש אותה שם ..הלוואי רק שכל הפחדים יעלמו והיא תשוקם במהרה ותחזור אליה הביתה במהרה בריאה וחזקה מתמיד !!!! חרדות קטנות עולות לי מהמקום ..אבל...אני בוטחת בשם יתברך שתצא משם מחוזקת מתמיד חטולית

04/07/2019 | 14:26 | מאת: בוחרת בשינוי

חטולית אהובה ....אני ממש מקווה שהדברים יסתדרו לכן ...אתך מתפללת לטוב

04/07/2019 | 17:21 | מאת: חטוליתוש

עכשיו מכינים אותה בחדר שלה 2 חולים בחדר אחד הלב שלי החסיר פעימה כשראיתי שמורידים אותה מהאמבולנס ... 🥺🥺😕 חטולית

04/07/2019 | 21:52 | מאת: מתמודדת

חטוליתי.. מתפללת שתחוו חוויה מתקנת ושתצא משם בריאה וחזקה מתמיד. שתשמח ותתחזק.. זה בהחלט לא קל... מאמוש.. תהיי חזקה.. שמחה שהמקום קרוב אלייך יחסית.. יהא יותר קל ללכת ולחזור... חיבוק אוהב ממני אגיב למטה בהמשך....