עצובה.. שבורה.. מתוסכלת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/07/2019 | 17:27 | מאת: מתמודדת

וכל יום שעובר.. נעשה קשה יותר.... מה יהיה?!

03/07/2019 | 23:07 | מאת: חטוליתוש

מה קרה יפה שלי למה ככה ?? רוצה לפרט?? חטולית

04/07/2019 | 13:48 | מאת: מתמודדת

דועכת.... אין לי כוח אפילו לפתור את זה...... לפתוח.. לדבר... נחנקת.... לא חושבת.. מתעלמת.. נאבדת!! עצם שאני רושמת את זה כאילו אני מבקשת עזרה... אבל אין לי מילים בשביל לקבל את העזרה..... לא יודעת.. בא לי לברוח.. להתנתק... לא יכולה עם כל כך הרבה מחויבויות .. אנשים סביב.. בעל.. ילדים.. ואני בעצם הכי לבד.. הכי לא נראית מה שאני מרגישה.. אם אייס לבטא משהו... מאמינה שכולם יהיו בהלם... מאיפה זה בא... הכל מתפקד... אין לי כוח יותר

04/07/2019 | 14:09 | מאת: חטוליתוש

אז אולי את כן צריכה לפתוח את הפה ולדבר כן להגיד אייך את מגישה זוכרת מה השתיקה שלך הביאה אז..?? להוריד את המסכות ולדבר !! מקווה שיהיה לך האומץ לפתוח ולדבר כבר היית בסרט הזה של השתיקה המון זמן בעבר ומה יצא מזה ?? חיבוק עוטף ורך עד אלייך יפה ומתוקה שלי

04/07/2019 | 22:19 | מאת: בוחרת

זה טוב שאת כותבת כאן זה טוב שאת מוציאה לאיוורור ....אבל בבקשה אהובה תבקשי עזרה גם במציאות תישמרי עלייך ....זה כל כך חשוב אל תישארי עם זה לבד