חמלה וכאב.....צמיחה וגדילה...כאבי גדילה..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/06/2019 | 14:30 | מאת: מכל

וואו. בוחרת ו..ס... יש לי הרבה מה לכתוב על זה. עכשיו אין לי הרבה זמן. אחזור מאוחר יותר.

24/06/2019 | 15:43 | מאת: מכל

אולי הכוונה ממצב חמלה שבהתחלה היה יותר צמוד..ההשגחה. ועכשיו יותר סומכים עלינו. כך אני מרגישה אצלה. כל דבר היא אומרת שהיום זה אחרת...לפעמים יש בזה משהו מחזק לפעמים געגוע להחזקה והחמלה בתחילת הטיפול. נעים בין לבין...בכל מקרה יש הרבה חמלה שאולי מתבטאת שונה?? וגם עדיין לצערי הרבה כאב...אשמח שתפרשי ס. למה התכוונת.

24/06/2019 | 17:28 | מאת: חטוליתוש

טעות בהבחנה אין צורך בהרדמה ולא שום דבר אחר היום דיברתי עם הרופאה דמטפלת בה אישית ואמר שזה סיבוך של זיהום בראות שנותן סימנים כמו התקף לב נגולו סלעים מעלי אבל עדיין מטופלת בתרופות בצורה אגרסיבית כדי לקדם את ההחלמה שלה הרגשתי שאני מזדקנת בלי יכולת לעצור אץ התחושה הקשה הזו ברוך השם מרגישה יותר טוב ועדיין עד שתשתחרר אני לידה כי היא בחרדה מכל הטיפולים שעוברת תודה לכולכן על התמיכה הנהדרת שלכן חטולית

24/06/2019 | 20:27 | מאת: מתמודדת

וואו חסדי שמיים.. מאוד נלחצתי לשמוע... לא מדמיינת מה עובר עלייך... עליכם... מקווה שהכל יהיה טעות.. ושתשוב לבריאות איתנה מהרה. בשורות טובות! תודה מיכלי על האיחול תרגישי טוב עם הגב... ס. בוחרת.. קראתי הכל.. אין בי כוח להגיב.. הכי חשוב זה שאנו כאן.. כל חלק בנו.. בכל זמן..