היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/06/2019 | 23:18 | מאת: מתמודדת

חטולית מה איתך? איך עברה שבת? מה עם אימך? האם מצליחה לנשום בכוחות עצמה? מתפללת שתחזיק מעמד ולבריאות איתנה. איך היה בטיפול? הספקת להגיע מבית החולים? או שזה מחר? לא שמתי לב לתאריך... בוחרת מובחרת.. קראתי את סיכום הנוסטלגיה... גם לי חלק דברים היו חדשים כמו המפגשים שאישה עשתה.. כנראה לא הייתי אז.. או שלא הייתי בשלה להם לכן איני זוכרת?! לא יודעת בכל אופן זוכרת את אידה. מקווה שהיא בטוב. אכן בזכותכן יש מקום לשוב אליו... והנה ההוכחה.. טליה.. ס.. מיכל.. ענן.. ים... מה איתכן?

23/06/2019 | 23:40 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה כייף שהצלחת להכנס השבת עברה נהדר שירים לשבת , לימוד של פרשת השבוע, קריאת תהילים והכל לבריאותה של אמא שלי גם ביקשתי מכל מי שתמיד שולחים לי לקרא תהילים עבור...כל מען דהו..שיקראו גם למענה .. היום לא,שמו לה את החמצן ב..פוש.. כדי לראות אם תוכל לנשום לבד ..עדיין יש לה מסכה כזו שנראית כמו בקבוק בקצה.. ב"ה היה בסדר ומקווה שגם הלילה יעבור בטוב ומי יודע מה יהיה מחר והטיפול מחר ..הלילה לא יודעת אם אישן כי לקחו לי את הקורסה ונשארתי עם כיסה לא נוח הלוואי שהלילה יעבור בטוב ליל מנוחה לכולן חטולית

24/06/2019 | 06:18 | מאת: בוחרת

מתמודדת וחטולית אהובות שמחה שאמא חשה יותר בטוב זה נפלא ומתמודדת ההיסטוריה רשומה כאן לא כתבתי כלום חדש.... אידה עדתה הרבה דברים לנפגעות כולל מפגשים של בית חם ...אחת לחודש לא הייתי בהם כי זה רחוק . אבל מאוד נעזרתי בה גם אחרי שהיא עזבה .. היא כתבה שהמייל שלה פתוח לכולן ...אתך

24/06/2019 | 06:29 | מאת: חטוליתוש

היה ושוב חזר לקדמותו שוב יש שיבושים ושוב היא לא בסדר התמימות כואבת ... חשבתי שעכשיו הכל יתחיל להשתפר ...אבל לא!! כמו עליה שוב ירידה ... באסה

24/06/2019 | 06:50 | מאת: ס

נשמע מיוחד העובדה שאידה גם הייתה איתכן גם בקשר במייל וגם מפגשים וגם הייתה המשכיות אחרי הפסקת הניהול. ושאפשרתן לעצמכן את זה. חיבור מיוחד יש לכן. לי היה בעבר ניסיון מפגש במקום אחר שהסתיים רע מאד. ס וענן וכינויים שפופים למינהם פה זו אותה אחת.

24/06/2019 | 08:20 | מאת: בוחרת בשינוי

אידה בתחילת דרכה ערכה פעם בחודש בית חם לנפגעות....לא כולן היו בהם כולם הוזמנו על גבי הפורום ....אני למשל לא הייתי אחר כך זה הופסק לדעתי ... יש שמכירות משם ...רובן כבר לא כאן . לגבי אידה והעזרה שלה כן היא באמת הייתה זמינה ועזרה ...אם אני משווה לאודי אז היא הייתה חמה מאוד וכתבה לכולן מילים רכות ואוהבות יש לה ייתרון היא אישה כך לא הייתה קנאה . אבל זה כן גרם להשוואות למטפלת ואידה תמיד יצאה טובה יותר רכה יותר ...ברור כי זה היה תמיכה נטו .. מצד שני וזה אולי ההבדל בן הפורומים עד עכשיו. ואהבתי את הקיבוץ גלויות ומהגרים ....לא היו כאן תהליכים ואצל אודי הכל מכוון לתהליכי צמיחה וגדילה .. ושמירה על גבולות ....שבעיני הרבה יותר חשוב ... יש משהו בזה שסגור שם להבדיל מהפתוח כאן 24/7.....אולי איזון קצת משם וקצת מכאן היה מושלם ...אבל אין מושלם

24/06/2019 | 11:38 | מאת: ס

הי אביב הבוחרת, יופי של ניסוח. רציתי להוסיף שהרגשתי מאד חזק שכאילו מנסים להפוך את המקום המקביל למה שהיה כאן ואיפשהו זה מאד בלבל אותי בדיוק בגלל הקטע של הצמיחה והגבולות. כי לפחות כפי שאני מכירה אצלי עוברים משלב החמלה קדימה. בכאב. נוראי. אולי אני פשוט עדיין מבולבלת בקטע הזה. ס עם גלי חום מטורפים כבר שלוש שנים

24/06/2019 | 12:10 | מאת: בוחרת בשינוי

כאן זה כאן ושם זה שם והבנות זה אותן בנות אז מביאות מהכל .... סה"כ כל אחד מאיתנו מביא את עצמו על כל המכלול שהוא

24/06/2019 | 13:36 | מאת: בוחרת

לא הבנתי מה זה ממצב החמלה דרך כאב ...את מדברת על התהליך הטיפולי ....נאאה לי שזה לא לניארי זה יותר מעגלי ....תמיד יהיו מרכיבים של כאב וחמלה.....

24/06/2019 | 19:13 | מאת: X

כנראה שאני רואה את הדברים באופן אחר. אולי. כנראה (או, מן הסתם) יש שוני בגישות של מטפלים. בשורה התחתונה - יותר מידי בשבילי פה כרגע. אפרופו חמלה - שיניחו לי בשקט. פה ושם. ס

25/06/2019 | 06:02 | מאת: בוחרת בשינוי

ישנתי על זה בלילה רציתי להוריד כאב ורגשות אשם שישר לוקחת לשם.לא שזה ממש עזר . פשוט לא מבינה מה כתבתי לך עכשיו שקיבלתי כזאת תגובה שכאילו שוב פגעתי בך אני לפחות לא מתכוונת להגיב להודעות שלך יותר לא מתוך כעס או שאת לא חשובה . מהמקום שלא עומד יותר ברגשות אשם ותחושת מפלצת על כל מילה שאני כותבת.... ביקשת שאני אניח לך כאן ושם מניחה לך .. אל תעלבי שכך ....פשוט נראה לי הכי נכון . שם אני גם ככה לא מתכוונת להכנס ועכשיו זה רגע כזה שמדייק את זה יותר .... וכאן אני בוחרת ...ורק בוחרת ...

25/06/2019 | 08:18 | מאת: ס

אביב, אוף, לא חשבתי לרגע עכשיו שאת מפלצת. בחיי. לפחות אני לא יודעת על דבר כזה. מיכל פתחה עץ חדש וכבר לא היה לי כוח לחפור. זה הכל. אוי אוי אוי נאנחת ס

25/06/2019 | 10:15 | מאת: בוחרת בשינוי

תודה על ההסבר ....