עידכונים אחרונים לפני כניסת שבת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/06/2019 | 14:41 | מאת: חטוליתוש

אתמול אחרי שהחזרתי את אמי אלי הביתה ואחרי הכל...היא ממש הרגישה רעעעע !! בחצות הלילה לקחתי אותה לאיכילוב שם אושפזה שוב.... בגלל שבאותו היום יום חמישי רק בבוקר שחררתי אותה ...קיבלו אותה כמעט מיד בלי תור.. היה כזה לחץ במיון כאלו שמחלקים כרטיסים חינם לקרנבל...אי אפשר למצוא מרצפת כדי לעמוד... בעלי הכניס אותה על כסא גלגלים כי לא יכלה לעמוד על הרגלים... עשו לה ים של בדיקות ורק אחרי 10 בבוקר אמרו לבעלי ולבן שלי שליווה אותנו .. ששוב יש לה דלקת ראות כמו במרץ שעבר..וכנראה שגם עברה ארוע לבבי.. אני הוסעתי על ידי הבן שלי הביתה בשמונה בבוקר אחרי שכבר הייתי ערה ועל הרגלים 50 שעות רצופות ..מאז שנסענו להשתלה של הקוצב וכבר הייתי מותשת ... ובעלי והבן שלי נשארו שם איתה עד שהוכנסה למחלקת טיפול נימרץ ... טוב שהצלחתי לישון 4 שעות כדי לקום ולהמשיך את ההכנות לשבת ולא יודעת מה הייתי עושה בלי העזרה שלהם כי נניח שבעלי תמיד עוזר וגם הבן תורם כיכולתו את החלק שלו שזה בכלל לא מובן מאליו בימינו לקבל עזרה מהילדים אני רואה מה שקורה סביבי... הבן שלי עם כל העייפות שלו שתף את הבית ורק אחר כך הלך לישון גמני כבר הספקתי ב"ה לסיים את ההכנות רק נשארה לי מקלחת רוצה לברך את כולן לשבת שלום עם ברכה ... תנוחו ותהנו מהמנוחה כי רק זה מה שנותן כוח לעבור !! חטולית

21/06/2019 | 14:53 | מאת: טליה.

חטולית היקרה, מצטערת לשמוע על אמא שלך. עברת חוויה לא פשוטה, מקווה שהיא תרגיש טוב במהרה ותחלים בעז"ה מדלקת הריאות ומהאירוע הלבבי. ותנסי גם את לנוח ולצבור כוחות.

21/06/2019 | 15:16 | מאת: בוחרת בשינוי

שימרי עלייך והמון כוחות אתך תמיד בלב

21/06/2019 | 16:11 | מאת: מכל

ממש קשה...נקווה שההשגחה בבית חולים תועיל. שבת בריאה ומנוחה

21/06/2019 | 16:19 | מאת: ס

הי חטולית, איזה סיפור זה נהיה. כאילו דבר שאמור להיות 'פשוט' קיבל מימדים כאלה. חטולית,מקווה שתזכרי גם את עצמך שם. בבקשה. ס

21/06/2019 | 16:46 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה לכולן כאן שאכפת לכן ואתן מוצאות גם כמה דקות יקרות לתת תמיכה זמן מנוחה חשוב כל כך שאין לזה תחליף נשיקות ןחיבוקין לכולן חטולית