משהו בי מת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

19/06/2019 | 19:43 | מאת: בוחרת בשינוי

ולא יחזור לעולם היום אני פשוט מבינה את זה לא נלחמת בזה יותר לא מנסה לא כאן לא שם משהו בי מת ונעלם כמה אנרגיה מתבזבזת לחינם כמה כאב כמה עצב משהו מת בי ונעלם וכמו השם שבתחרתי לי אז אני שוב בוחרת ...

19/06/2019 | 20:17 | מאת: חטוליתוש

מה בדיוק את בוחרת ?? לא הבנתי להפסיק להילחם על..מה?? מה קרה ?? למה משהו מת ?? דברי איתי חטולית

19/06/2019 | 20:32 | מאת: 7בוחרת בשינוי

הכל בסדר ואני בוחרת בטוב מצטערת שזה ככה רק בכמה מילים .... בוחנת את השם הישן והטוב .. אם הוא עוד נכון לי .... זה כמו להתעטף בפיגמה ישנה .....

19/06/2019 | 22:29 | מאת: חטוליתוש

אני מתה על פיג'מות ישנות הן הכי נוחות שבעולם לא מוותרת עליהן 😃😃😃😆😆😆 אני פה אם תרצי ביי בנתיים

20/06/2019 | 14:35 | מאת: בוחרת בשינוי

כמה משמעות יש בשם הזה ....נאחזים לא לטבוע לצוף לחיות הכי בה להעלם ולא להיות