מחכה עכשיו בהמןן סבלנות

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

19/06/2019 | 11:40 | מאת: חטוליתוש

כבר עברה שעה מאז שאמי נלקחה לניתוח הייתי איתה ועזרתי לה להתלבש ולהתכונן .... לחכות על מושב לא נוח...ממש קשה לי כי גם ככה חסרת סבלנות ןפוחדת ללכת לאיבוד בתוך המסדרונות הארוכים והמבלבלים לי....נמתח כמו גומי... בכל זאת אצה לסיגריה כי לא מסוגלת לשבת ככה שעות בחסר נוחות חטולית

19/06/2019 | 13:03 | מאת: חטוליתוש

איזה יופי כבר שוחררה למחלקה ועוד חצי שעה אוכל להיות איתה הלילה אנחנו כאן ..היא חרדתית ..ועדיף לילה ראשון תחת מעכב רופאים ביי

19/06/2019 | 13:16 | מאת: טליה.

חתולית היקרה, שמחה לשמוע שאימך כבר אחרי הניתוח, מקווה שהיא תחלים במהרה ותחזור לעצמה. תנסי גם את לנוח קצת ותשמרי על עצמך.

19/06/2019 | 14:30 | מאת: מכל

מצטרפת. רפואה שלימה והרבה מנוחה יקירתי

19/06/2019 | 14:48 | מאת: חטוליתוש

תודה יקרות השכבתי אותה לנוח וגם אני יוצאת קצת להפשיר מהקור של המזגנים והפסקת סיגריה.. אתן מקסימות מיכלי וטליה עזרתן לי מאוד ביי

19/06/2019 | 16:15 | מאת: חטוליתוש

כי אני נשארת ליד מיטת אימי הלילה.. היא חרדתית, ולא רוצה להשאיר אותה לבד, כמו בכל האישפוזים שלה אני תמיד איתה..

19/06/2019 | 17:47 | מאת: מכל

את בת מדהימה!!!! מקווה שהיא יודעת את זה ומעריכה! ושגם את יודעת שאת מדהימה!!!! לילה שקט❤

19/06/2019 | 19:39 | מאת: חטוליתוש

תודה מאמי יצאתי רק לכמה דקות החוצה להפשיר מהקור של המזגנים.. ומחר בבוקר ב"ה 9 בבוקר בעחי יבוא לאסוף אותנו הביתה יששש ביי בנתים